BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgren får ett nytt program – då har Villa Wahlgren premiär

05 apr, 2023 
Michaela Mastad
Jonna Lawaetz
Pernilla Wahlgren
Nu kan vi mötas av ett glädjande besked.
Pernilla Wahlgren är aktuell med sitt nya tv-program Villa Wahlgren.
I programmet kommer tittarna få följa Pernillas väg till sitt drömhus ute på Lidingö.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Petter Stordalen visar upp enorma lyxhuset – Pernilla Wahlgrens starka reaktionBrand logo
Petter Stordalen visar upp enorma lyxhuset – Pernilla Wahlgrens starka reaktion

Den folkkära artisten och tv-profilen Pernilla Wahlgren, 55, sålde sitt älskade gröna hus och köpte en tomt ute på Lidingö. Under åren som bygget fortskridit har vi fått följa Pernillas resa och det har minst sagt tagit sin tid för huset att bli klart – men nu har hon äntligen flyttat in.

För den som är nyfiken på hennes resa till drömhuset kan nu mötas av ett glädjande besked. I den nya serien Villa Wahlgren får tittarna ta del av Pernillas väg till drömhuset ute på Lidingö. I ett pressmeddelande från Warner Bros, Discovery får vi reda på alla detaljer om det nya programmet.

– Det är ett väldigt roligt och spännande projekt som Pernilla låter oss vara med på. Här följer vi hur Villa Wahlgren växer fram och djupdyker i byggets alla stora och små delar. Hon delar öppenhjärtigt med sig av orosmoment och byggkaos, men också av den inspiration och motivation som uppstår när man lyckas övervinna hinder. Thomas Sandell är en ovärderlig sidekick i Pernillas förverkligande av hennes alldeles egna drömhus. Här möts mysig feelgood med nervpirrande byggäventyr och hur drömmen om ett hem tar form, säger Susanne Söderberg, exekutiv producent Villa Wahlgren på Warner Bros. Discovery.

Annons

Pernilla Wahlgrens husbygge på Lidingö blir ny serie

I serien kommer tittarna få följa med på allt som har med Pernillas drömhus att göra, alla beslut, motgångar och glädjebesked. Till sin hjälp har Pernilla, Thomas Sandell, en av Sveriges bästa arkitekter. Men trots experthjälp kantas vägen till drömhuset av många utmaningar. Tomten har stått tom i många år och Pernilla börjar förstå varför.

Något som Pernilla vid flera tillfällen har berättat om är hur svåråtkomligt hennes hus är, på grund av att det ligger högst uppe på toppen av ett berg. Detta är även något som tittarna får ta del av i den nya serien.

– Det har varit en fantastisk resa, men också otroligt utmanande. Ingenting har ju varit enkelt utan så mycket mer komplicerat än vad jag hade trott från början. Men med kamerorna på plats ser jag fram emot att bjuda in tittarna till att vara med på resan från första sprängningen på en omöjlig bergstomt till mitt färdiga ”Pernilliga” drömhus ”Villa Wahlgren - Anything but ordinary”, säger Pernilla Wahlgren.

Det här kan tittarna förvänta sig av Villa Wahlgren

I Villa Wahlgren får vi följa Pernillas husbygge från start och är med henne i med- och motgångar. Vi följer med på allt från mindre inspirerande möten och pappersarbete till visualiseringen av storslagna ritningar och inredning. Sakta men säkert växer drömhuset fram och äntligen kan Pernilla planera en jul i huset... eller kanske midsommar... eller, ja. Vem vet? Bakslagen under bygget var många.

Annons

– Det är ett väldigt roligt och spännande projekt som Pernilla låter oss vara med på. Här följer vi hur Villa Wahlgren växer fram och djupdyker i byggets alla stora och små delar. Hon delar öppenhjärtigt med sig av orosmoment och byggkaos, men också av den inspiration och motivation som uppstår när man lyckas övervinna hinder. Thomas Sandell är en ovärderlig sidekick i Pernillas förverkligande av hennes alldeles egna drömhus. Här möts mysig feelgood med nervpirrande byggäventyr och hur drömmen om ett hem tar form, säger Susanne Söderberg, exekutiv producent för Villa Wahlgren på Warner Bros. Discovery.

Villa Wahlgren har premiär den 26 april klockan 20.00 på Kanal 5.

FOTO: Magnus Ragnvid/Warner Bros. Discovery, Henrik Isaksson/TT

Annons