Pernilla Wahlgrens stora lycka – avslöjandet om Melina Criborns flytt

27 mar, 2023 
https://image.hant.se/Jonna-Lawaets-byline.png.jpg?imageId=9007046&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318Jonna Lawaetz
Det var i december som Pernilla Wahlgren och Christian Bauer äntligen kunde flytta in i den nybyggda lyxvillan på Lidingö.
Nu kan Pernilla avslöja ytterligare ett lyckobesked – hon ska nämligen få nya grannar.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgrens ord om livet som nyförlovad: ”Känns...”
Pernilla Wahlgrens ord om livet som nyförlovad: ”Känns...”

Pernilla Wahlgren, 55, är mitt uppe i inspelningar av Masked Singer Sverige, föreställningen Peter Pan går åt helvete och det egna realityprogrammet Wahlgrens värld.

Under drygt två års tid har vi fått följa Pernillas husbygge på Lidingö. I Wahlgrens värld har vi fått följa med på alla upp- och nedgångar som husbygget har inneburit. Men bara dagar innan julafton fick Pernilla det efterlängtade beskedet att huset var redo för inflytt.

I samband med att huset stod klart och Pernilla äntligen kunde kalla det för sitt hem, tog hon och kärleken Christian Bauer, 56, ett nytt stort steg i relationen. De avslöjade nämligen att de skulle bli sambos.

Pernilla Wahlgrens glädjebesked med Christian

I Wahlgrens värld har tittarna i efterhand fått se hur det gick till när Pernilla frågade Christian om han ville flytta in i Villa Wahlgren tillsammans med henne – det var som hon själv kallade det, ett sambo-frieri.

Annons

Vid tiden för inspelningen bor Pernilla i dottern Bianca Ingrossos nya lägenhet. När Christian kommer hem möts han av levande ljus och en uppdukad romantisk måltid.

Men det var inte bara en måltid som stod på schemat. Pernilla hade nämligen en liten ask med en nyckel – som symbol för att fråga Christian om han vill flytta in med henne i det nya huset.

Givetsvis svarade han ja och tårarna rann på en märkbart rörd Christian.

– Ja det vill jag. Nu gråter jag på riktigt, sa Christian i programmet.

Paret har stått skrivna på den nya adressen från den 2 januari 2023 och blev då officiellt sambos. Och några dagar senare förlovade de sig uppe i fjällen.

Pernilla Wahlgrens stora lycka med nya grannarna

En annan som synts flitigt i Wahlgrens värld genom åren är familjens nära vän Melina Criborn, 32. Hon är gift med dj-stjärnan Jacob ”Nause” Criborn, 32, och tillsammans har de dottern Cleo, 2, och sonen Jack, snart 1.

Annons

Hela familjen är nära med familjen Criborn och Benjamin Ingrosso har i stunder bott hos paret och då till och med delat säng.

På Instagram delade Melina nyligen med sig av ett glädjande besked, hon och Jacob har nämligen gått och blivit med hus.

"AAAAAH!!!! Kan inte förstå att jag skriver detta. Men i förrgår köpte vi hus!!!!!! En dröm som gått i uppfyllelse och Lidingö I’m BACK.", skriver Melina.

Ett inlägg som Bianca Ingrosso delade på sin Instagram-story.

I kommentarsfältet dyker Pernilla upp och utbrister sin glädje att familjen flyttar till Lidingö.

"Mina NYA GRANNAR!!!!", kommenterar Pernilla följt av flera emojis.

När flyttlasset kör mot Lidingö är ingenting som Melina i nuläget går ut med.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons