pernilla wahlgren

Pernilla Wahlgren om husförsäljningen – nu avslöjar hon

Pernilla Wahlgren om husförsäljningen – nu avslöjar hon

Vi har länge fått följa Pernilla Wahlgrens husbygge på Lidingö – och i december kunde hon äntligen flytta in i huset.
Nu kan hon även berätta att en vän till henne ska sälja sitt hus och det ser minst sagt lyxigt ut!

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgrens ord om livet som nyförlovad: ”Känns...”
0:39

Efter reklamen: Pernilla Wahlgrens ord om livet som nyförlovad: ”Känns...”

(0:39)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren, 55, är mitt uppe i inspelningar av Masked Singer Sverige, föreställningen Peter Pan går åt helvete och det egna realityprogrammet Wahlgrens värld.

Men det är inte bara jobb som präglat tv-stjärnans senaste tid. Hon är nämligen fortfarande mitt uppe i att boa in sig och färdigställa sitt nya hus. Bara några dagar innan jul fick hon beskedet att villan stod klar och att hon äntligen skulle få flytta in – efter år av bygge.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer flyttar ihop

Den senaste säsongen av Wahlgrens värld drog nyligen igång på Kanal 5 och i vanlig ordning får tittarna en djupare inblick i vad som händer i Pernillas liv. Sedan Pernilla och Christian Bauer blev ett par har han fått mer och mer plats i realityserien och i den nya säsongen är han en stor del av innehållet.

I säsongens andra avsnitt får vi följa Pernilla när hon planerar en överraskning till Christian. Vid tiden för inspelningen bor Pernilla i dottern Bianca Ingrossos nya lägenhet, eftersom hennes lyxvilla på Lidingö ännu inte var klar för inflytt. När Christian kommer innanför dörren möts han av levande ljus och golvet täckt av rosenblad.

Men det var inte bara en romantisk måltid som stod på schemat. Pernilla hade nämligen en liten ask med en nyckel – som symbol för att fråga Christian om han vill flytta in med henne i det nya huset. En form av ”sambo-frieri”.

Givetsvis svarade han ja och tårarna rann på en märkbart rörd Christian.

– Ja det vill jag. Nu gråter jag på riktigt, sa Christian i programmet.

När Pernilla flyttade in i sitt nybyggda hus precis innan jul – blev hon alltså sambo med sin kärlek Christian. Paret har stått skrivna på den nya adressen från den 2 januari 2023 och blev då officiellt sambos. Och några dagar senare förlovade de sig uppe i fjällen.

Pernilla Wahlgren om husförsäljningen

Efter att ha bott i det nya huset i endast två månader tar Pernilla till Instagram för att promota ett hus som ligger ute till försäljning. Det är dock inte hennes Villa Wahlgren som är till salu – det är Pernillas vän som ska sälja sitt hus nere i Höganäs i Skåne.

"Min kompis säljer sitt DRÖMMIGA HUS I SKÅNE!!!", skriver Pernilla på sin Instagram story, följt av en länk till annonsen.

FOTO: ORRE PONTUS/Aftonbladet, Henrik Isaksson/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN