TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Pernilla Wahlgrens skräckupptäckt utanför hemmet: ”Låg överallt”

26 apr, 2018 
AvLotta Gray
Pernilla Wahlgren och Oliver Ingrosso
Pernilla Wahlgren och sonen Oliver Ingrosso besökte nyligen familjens nyköpta hus i Marbella i Spanien, och när de anlände hade de fått oväntat besök. Utanför dörren låg massor av kackerlackor.
Annons

Mångsysslaren Pernilla Wahlgren, 50, köpte för ett tag sedan ett hus i Marbella – ett litet gulligt, pittoresk stenhus med en bedårande utsikt över den azurblå havet. Nu pågår renoveringarna för fullt och hon flyger dit så ofta hon kan i både familjen och goda vänners sällskap. Nyligen var hon där med sonen Oliver Ingrosso, 28, och det var allt annat än en härlig upptäck de båda gjorde.

– Vi ska åka ner till mitt hus i Marbella för han har inte sett det innan, det blev bara en liten skön spontanresa för jag var helt ledig den här veckan och han hakade på. Det första som händer när jag ska kliva ur bilen och låsa upp huset är att Oliver säger ”Shit, mamma, vad det är mycket kackerlackor här”, berättar Pernilla i podcasten Wahlgren & Wistam, som hon driver tillsammans med Sofia Wistam.

Upptäckten av kackerlackorna var inget Pernilla hade väntat sig, och antalet av dem var inte litet.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Och det ligger alltså så mycket kackerlackor utanför min dörr, vi pratar minst 100. De flesta var döda, några låg på rygg och sprattlade med benen och var zoombiaktiga så jag förstod ju att det var något som hade hänt, och det var likadant på gatan. De låg överallt, stora jävlar, fortsätter hon.

Men det fanns en förklaring bakom de små krypens plötsliga uppkomst.

– Jag ringde Emilia som bor nära och hon berättade att man precis gasat ett hus nära mitt hus, man har ju problem med husen i Spanien ibland, så är det. Och när de gasar det ut huset så går de ut på gatan där de dör och de hann inte längre än till min dörr.

Foto: IBL

Annons