Artikeln innehåller reklamlänkar

Pernilla Wahlgrens panik efter Christina Schollins nakenmiss

Pernilla Wahlgren ser förvånad ut och Christina Schollin ler.

Christina Schollin och Hans Wahlgren njuter av livet till fullo i Nerja, Spanien, där de bor större delen av året. Nu berättar dottern Pernilla Wahlgren att Christina nyligen publicerat filmer på en naken Hans på Instagram.

Under fem säsonger har tittarna kunnat få en inblick i familjen Wahlgrens vardag i Wahlgrens värld på Kanal 5. Det är främst Pernilla Wahlgren, 51, och dottern Bianca Ingrosso, 24, som är huvudpersonerna i serien, men även Pernillas söner Oliver Ingrosso, 29, Benjamin Ingrosso, 21, och Theo Wahlgren, 12, syns ibland. Det gör även Pernillas föräldrar, skådespelaren Christina Schollin, 81, och Hans Wahlgren, 81.

ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Just nu rullar inga nya avsnitt av realityserien, men däremot kan fansen fortsätta följa familjen Wahlgrens liv i podcasten Wahlgren & Wistam, som Pernilla driver med programledaren Sofia Wistam, 52. I podcasten pratar de om allt från familj och jobb, till nyheter och livskriser.

Pernilla Wahlgrens chock efter upptäckten på Instagram

I det senaste avsnittet berättar Pernilla om en händelse från veckan som har gått, när Oliver upptäckte något mycket förvånande på Instagram.

– Min mamma och pappa bor ju som de flesta vet i Spanien större delen av året, i Nerja och ja, hon brukar lägga ut små filmer på hur de har det mysigt på stranden och de badar och de solar och de äter goda middagar och så häromdagen sitter jag och Oliver faktiskt och kollar på Theos fotbollsmatch, säger Pernilla och fortsätter:

– Oliver sitter och kollar på Insta story, där man lägger upp de här små korta filmerna. Så säger han så här ”Men shit! Mormor och morfar är på någon nudiststrand! De sitter nakna”.

Christina Schollin och Hans Wahlgren

Christina Schollin och Hans Wahlgren vid sitt hus i Sverige.

Christina har då lagt upp en bild på Hans när han sitter naken, men har en tallrik i knät som han äter ifrån så allt syns inte. Men det är inte det enda som Christina lagt upp på Instagram story.

– Sedan kommer det någon film där hon filmar pappa och vi sitter och tittar och är hela tiden så där ”Oj, det var nära, ah, det var nära!”, för hon filmar honom då i helfigur, tills plötsligt ”Oj, oj, oj, oj!” Då filmar mamma min lilla pappa i ja, som gud skapade honom kan man ju lätt säga och han är så glad, ovetandes om att han blir filmad. Han tror väl att hon klipper vid naveln. Han står med ett glas vin i handen och ”Åh, det är så härligt”, säger Pernilla och skrattar.

Christina Schollin hade inte upptäckt sin miss

Pernilla berättar att hon tog en skärmdump på filmen så fort hon kunde och skickade till Christina för att säga åt henne att hon lagt ut en nakenbild på sin man.

– Hon bara ”Oj, har jag? Nej men, jaha, jag trodde jag hade klippt den.” Jag bara ”du måste ta bort den nu, du måste ta bort den nu!”, säger Pernilla i podcasten.

Vid det tillfället har händelsen legat uppe i 20 minuter, men det verkar inte stressa Christina – dottern Pernilla däremot var mer panikslagen över situationen. Christina passar till och med på att fråga hur det är med familjen hemma i Sverige innan hon tagit bort filmen.

– Jag bara nej, nej, vi har inte tid för kallprat mamma, ta bort det nu! Så hon gjorde det och då ska vi se, för jag har då sparat ner den här fantastiska lilla bilden, säger Pernilla.

Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam

Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam under Stockholm Pride.

Hon visar skärmdumpen för Sofia och båda börjar skratta. Tydligen hade Christina själv inte sett att hon lagt ut en nakenbild för att hon hade solen i ögonen.

– Men ännu en gång eloge till, jag vill också hänga runt med ett glas vin och vara glad på en nudiststrand när jag är i deras ålder. Men det gulliga är ju att din mamma inte ens, hon tycker inte ens det är en sådan big deal, säger Sofia och Pernilla håller med:

– De är ju för härliga.

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens kritik mot SVT efter granskningen

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens svar på kritiken efter uttalandet om barnen

FOTO: TT/Aftonbladet/Anna Tärnhuvud, TT/Aftonbladet/Magnus Sandberg

SENASTE NYTT!