LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgrens oro för Benjamin – kan inte prata: ”Hjärtekrossad”

23 jun, 2024 
Linn Seipel
pernilla wahlgren benjamin ingrosso
Framgång är inte alltid bara positiv – här ser vi baksidan av att karriären verkligen tagit fart för Benjamin Ingrosso.
I Wahlgrens värld uttrycker Pernilla sin oro för sonen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren om Hans begravning: ”Fick det finaste avsked”Brand logo
Pernilla Wahlgren om Hans begravning: ”Fick det finaste avsked”

Älskade familjen Wahlgrens realityserie toppar som så många gånger förr på streamingtjänsten Max. I torsdagens avsnitt bjuds tittarna bland annat på ett öppenhjärtigt samtal mellan Pernilla Wahlgren samt sonen och tillika artisten Benjamin Ingrosso. Åtminstone från mamma Pernillas håll – Benjamin har nämligen fått talförbud från sin läkare.

– Han får just nu inte prata. Han har fått talförbud efter att ha fått polyper på stämbanden, berättar Pernilla i programmet.

Benjamin Ingrossos svåra tid – hjärtekrossad och problem med stämbanden

Det har varit en hektiskt tid för Benjamin då karriären går som på räls – vilket innebär att han sjunger mycket och därför sliter på rösten. Pernilla och Benjamin lyckas således inte förstå varandra vilket tvingar Benjamin till att skriva ned det han försöker kommunicera på sin telefon för att sedan visa det för mamma.

Annons

– Mysigt ändå med att få en dag med en son som har tappat rösten för det är som en blandning mellan att jag är med mitt barn samtidigt som jag får lite egentid. För att det är tyst, säger mamma lite skämtsamt till sin stumma son.

Kort efter tar Benjamin återigen upp mobilen för att förmedla det han vill säga till sin mamma. I meddelandet som Pernilla läser upp står det att han hört en sorglig men vacker låt på piano, när han var på ett bröllop nyligen. Samtidigt grimaserar Benjamin att tonerna fick honom att gråta floder, eftersom det fick honom att känna sorg över en förlorad kärlek.

– Benjamin har ju mått väldigt dåligt under en längre period. Han har varit väldigt hjärtekrossad. Vi hade ett fint litet moment där. Även om det bara är jag som pratar, säger Pernilla sedan i en synk.

Pernilla Wahlgrens oro för sonen: ”Ska du gå i mina fotspår?”

Wahlgrens värld spelas ju in ganska långt innan det sänds, så rimligen borde Benjamin ha fått tillbaka rösten vid det här läget.

– Ska det vara ditt liv att du är hjärtekrossad älskling. Ska du gå i mina fotspår?, utbrister Pernilla till sonen som nickar lite finurligt sorgset. Hon fortsätter:

– Nej men fyfan det är jobbigt alltså att ha hjärtesorg. Det är min största grej varför jag mår så bra nu, för jag har haft det i så många år. Det är som att jag kan andas igen.

Vem som har krossat Benjamins hjärta är också oklart – men det är nog läkt nu, eftersom han numera dejtar Ashley Woods.

FOTO: Giulio Tanzini/TT

Annons