Artikeln innehåller reklamlänkar

Pernilla Wahlgrens oro efter händelsen med 12-åriga sonen Theo

Pernilla Wahlgrens oro efter händelsen med 12-åriga sonen Theo

Pernilla Wahlgren lämnade in sonen Theo Wahlgrens mobiltelefon på lagning. Då fick hon en chock hon inte hade väntat sig.

Artisten Pernilla Wahlgren, 51, och programledaren Sofia Wistam, 52, har tillsammans podcasten Wahlgren & Wistam. I veckan avsnitt diskuterar de allt från Rubiks kub och glass till mäns våld mot kvinnor.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Innan de sätter igång säger Pernilla Wahlgren att hon vill varna lyssnarna. Hon har nämligen precis råkat ut för en obehaglig händelse där hennes son Theodor ”Theo” Wahlgren, 12, hade kunnat råka riktigt illa ut.

– Precis innan vi spelade in podden så var jag och lagade Theos mobiltelefon för glaset hade pajat. Då ringde de mig medan vi väntade på att den skulle bli lagad, så sa de ”är det ok om vi byter ut batteriet, för vi har upptäckt att det är helt svullet och luktar jättemycket”. 

Pernilla Wahlgren förstod först inte innebörden av ett svullet batteri, men när de förklarade vad som hade kunnat hända fick hon en chock.

– Den hade kunnat explodera när som helst. Jätteläskigt!

Pernilla Wahlgrens uppmaning till lyssnarna i podcasten

Nu uppmanar hon lyssnarna att kolla av både sina egna och barnens mobiltelefoner.

– Man kan tydligen lukta på batteriet, säger hon.

Sofia Wistam försöker lukta på sin mobiltelefon men känner ingenting alls. Hon skrattar lite, men Pernilla Wahlgren är fortfarande skärrad efter beskedet.

– Jag blev rädd i alla fall. Tänk om den här telefonen hade exploderat på Theo, säger hon.

Pernilla Wahlgrens barn

Theo är Pernillas yngsta barn av fyra. Hans pappa är Joachim Lennholm, men han och Pernilla gick skilda vägar efter sex år tillsammans när Theo bara var ett år gammal.

Sedan ett tidigare äktenskap har hon även barnen Oliver Ingrosso, 29, Bianca Ingrosso, 24, och Benjamin Ingrosso, 21, tillsammans med Emilio Ingrosso.

LÄS MER: Pernilla Wahlgren om Bianca och Phillipes uppbrott: ”Sorgligt”

LÄS MER: Pernilla Wahlgren försvarar Benjamin Ingrosso efter kritiken

LÄS MER: Wahlgrens kärleksliv – uppbrott, bråk och återföreningar

FOTO: TT, Instagram

SENASTE NYTT!