pernilla wahlgren

Pernilla Wahlgrens uppgörelse med Christian Bauer – detta fick han ta med

Pernilla och Christian

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har varit ett par i lite mer än två år.
Nu berättar Pernilla om beslutet med sambon i det nya huset.
– Det var lite motstånd, säger hon.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christian Bauer i tårar efter chockartade händelsen
0:54

Efter reklamen: Christian Bauer i tårar efter chockartade händelsen

(0:54)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren, 55, och Christian Bauer, 57, har varit ett par i ungefär två år. Den aktuella allsångsledarn har vi fått följa i Kanal 5 programmet Villa Wahlgren där Pernillas nya villa ute på Lidingö har renoverats. För Pernilla blir det första sommaren i det nya huset. Ett hus där även hennes son Theo Wahlgren, 16, och Christian kommer spendera en del tid i.

Detta får Christian ta med till Pernillas nya villa

I en intervju med Amelia berättar artisten om hur mycket hennes pojkvän Christian har fått vara med och påverka när det kommer till inredningen i villan:

– Han fick ta med sig en stol. Den står på en väldigt fin plats i flygelrummet. Jag tror att Lamino-fåtöljen är husets enda designmöbel, säger Pernilla. Att det bara blev stolen beror på den koppling som Christian har till föremålet.

– Stolen har han ärvt efter sin pappa. Det var lite motstånd från mig från början, jag är inte så mycket för fårskinn. Men sedan insåg jag det fina i att han får ha en stol från sin pappa, en möbel som verkligen betyder något för honom. Jag beställde faktiskt en soffa som matchade stolen. Så schyst är jag, säger hon.

Därför stoppar Pernilla Wahlgren sambon Christian Bauer

Det verkar också vara det enda som Christian fick ta med sig till villan, dock verkar han inte lägga någon större vikt vid det enligt Pernilla.

– Nej, han har tömt sitt hus. Jag sa att inga möbler fick följa med, men det vill han inte själv heller. Han har kommit in med lite grejer och frågat: ”Är det här något du kan tänka dig?” Det mesta är ju nytt för mig med. Jag har ju haft ett inredningsteam som har fått välja åt mig också. Jag kände att jag ville att huset skulle vara nytt, fräscht och roligt. Även jag har sålt av mycket. Jag hade också möbler som jag tyckt om förut, som inte passade in med det nya.

Trots att Christian inte har tagit med sig mer än en stol till det nya huset, menar Pernilla på att det har hjälpt att de båda har samma smak när det kommer till hur huset ska se ut invändigt.

– Jo, men det har vi. Chrille tycker att det är jättefint hemma och älskar färgvalen, tapeterna, allting. Han hade lika gärna kunnat säga: ”Oj, måste det vara så här mycket rosa överallt?” Jag har inte behövt ändra något.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN