Pernilla Wahlgren visar upp nya tatueringen – Christian Bauers starka reaktion

Christian Bauer, Pernilla Wahlgren

Den folkkära tv-profilen Pernilla Wahlgren har flera tatueringar.
Men nu har hon överraskat med ännu en till.
Något som får hennes kärlek Christian Bauer att reagera starkt.
Bianca Ingrossos anmärkning på Pernilla Wahlgrens hus: "Inte färdigt"
0:45

Efter reklamen: Bianca Ingrossos anmärkning på Pernilla Wahlgrens hus: "Inte färdigt"

(0:45)

Slå på ljud

Tv-profilen Pernilla Wahlgren, 54, är ständigt aktuell med nya föreställningar och tv-program. Bland annat har hon showen Pernilla Wahlgren har hybris och den egna reality-serien Wahlgrens värld, som nyligen hade premiär.

Pernilla har det fullt upp och hennes privatliv är precis lika händelserikt som hennes karriär. Efter att ha varit singel i många år föll tv-profilen pladask för försäljningschefen Christian Bauer.

Pernilla berättar om beslutet – över att hylla sina barn

Pernilla är bra på att visa sin kärlek till sina nära och kära. Och hon har till och med tatuerat in hennes barns namn på sin vänstra arm. Oliver, Bianca, Benjamin och Theodor. Tatueringen gjorde hon 2016 och efter hennes första besök i tatueringsstudion berättade hon om beslutet på sin blogg.

”Jag har tänkt på det länge , men inte vågat ta steget eftersom jag tänkte att det kanske inte är så smart om jag ska spela nån musikal där det inte passar med en tatuering. Men nu kände jag att jag har redan spelat alla dessa oskyldiga småflicks-roller , så jag tror inte risken är lika så stor längre för att det skulle påverka mitt yrke. Jag visste såklart också vad jag ville tatuera; Mina barns namn”, skrev hon då.

Pernilla Wahlgren visar upp tatueringen – Christians reaktion

Men hennes kärlek för tatueringar verkar bara att fortsätta. För nu har Pernilla besökt en tatuerare igen och är nu en stolt innehavare av tre tatueringar. Tv-profilen har en tatuering på en ananas också sedan tidigare.

Men denna gång har Pernilla gått en helt annan väg. Och hon verkar även ha fått hoppa in som tatuerare.I ett Instagram-inlägg berättar hon om beslutet och visar upp sin nya tatuering.

”Igår blev det en tredje tatuering! Som alltid av bästa Emilia Lindberg. Har barnens namn och en Ananas sedan innan.Och när Emilia nu bad MIG att tatuera en ananas även på henne , så kunde jag ju inte säga nej…! Kanske inte den snyggaste Ananas man sett Men jag lyckades ändå omedvetet få in ett HJÄRTA i Ananasen! Bara en sån sak! Är kanske inte den bästa på att vare sig rita eller tatuera folk, men jag var aldrig orolig.För som jag alltid brukar tänka ; ”Det löser sig!”

Ja, tv-profilen har alltså tatuerat in ”Det löser sig” på underarmen – något som verkar vara ett favoritcitat för Pernilla.

Men det är inte bara Pernilla själv som diggar hennes nya tatuering.Kärleken Christian Bauer verkar vara lika förtjust. I kommentarsfältet hyllar han nya tatueringen och skriver:

”Underbart, dubbelt upp /C”

FOTO: DISCOVERY +

FRÅN FÖRSTASIDAN