Pernilla Wahlgrens känga till Carina Berg: ”Orkar inte umgås”

Carina Berg, Pernilla Wahlgren

Carina Berg och Carolina Gynning har länge sagt att de vill vara en del av Pernilla Wahlgrens tjejgäng.
Men Pernilla har ett krav.
– Orkar inte umgås med personer som.., säger hon.
0:36

Efter reklamen: Theo Wahlgrens sorg efter Pernillas beteende: ”Ska bara”

(0:36)

Det var under förra året som Pernilla Wahlgren och Carina Berg ledde Barncancergalan tillsammans. För att samla in pengar till forskningen lät de folk fika med dem i utbyte mot att de blev månadsgivare.

I Wahlgrens värld får man nu följa Pernilla och Carina under dagen.

– Jag och underbara Carina Berg ska leda Barncancergalan. Vi kom då på att vi gör en maratonfika. Vi låter folk få anmäla sig och för att få fika med oss måste man bli barnsupporter, och på så sätt samlar vi in pengar till forskningen, berättar Pernilla glatt i programmet.

Carina Berg och Carolina Gynning vill vara en del av Pernillas tjejgäng

Tillsammans med Carolina Gynning har Carina podcasten Gynning & Berg – Hittar sig själva. Där pratar de om allt mellan himmel och jord, och ett återkommande samtalsämne har varit Pernilla och hennes tjejgäng.

– I sin podd så har ju de verkligen haft som ett samtalsämne att de är lite avundsjuka på tjejer som har härliga tjejgäng. Och sen ringde de upp mig för att få lite hjälp och råd hur man skapar ett tjejgäng, berättar Pernilla innan hon malligt fortsätter:

– Jag har gamla tjejgänget, jag har Marbella-tjejgänget, jag har padel-tjejgänget, vin-tjejgänget och teater-tjejgänget. Svårt att säga varför jag samlar på tjejgäng men det är jäkla härligt att ha dem ska jag säga.

TV: Gynning och Benjamins okända relation – avslöjar hemliga samtalen

Se klippet här!

Och under dagen har Carina har ett mål i sikte. Nämligen att jobba in sig i något utav de här gängen.

– Jag har ju nu hela dagen på mig att jobba in mig som en medlem i ett av dina tjejgäng. Du vet ju att det är mitt mission i livet. Vi drömmer ju på riktigt om att vara en del av ditt tjejgäng, men det vet ju du, säger Carina till Pernilla.

Pernilla Wahlgrens känga till Carina Berg: ”Orkar inte umgås”

I programmet får man sedan se när Carina ringer upp Carolina Gynning för att berätta att de har fått en inbjudan. Något som gör Carolina överlycklig.

– Jag är jätteglad över det här!, säger hon.

Exklusivt
Avslöjar: så tog sig coronasmittan in i Robinson

Men Pernilla har ett tydligt krav. Både Carina och Carolina har nämligen småbarn, något som Pernilla inte riktigt orkar med just nu.

– Men sen måste de ju lämna bebisarna hemma. Jag är ändå 53, jag orkar inte umgås med folk som har bebisar. Den tiden är över, säger hon med glimten i ögat.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!