LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgrens hårda ord om Anders Öfvergård efter viktraset

25 jan, 2021 
Pernilla Wahlgren och Anders Öfvergård
Foto: TT
Anders Öfvergård tog sig an träningsformen 16 weeks of hell i våras.
Nu kommer Pernilla Wahlgren med ett hårt uttalande om programledarens utseendeförändring.
Annons
Pernilla Wahlgrens ex-pojkvänner genom tidernaBrand logo
Pernilla Wahlgrens ex-pojkvänner genom tiderna

Pernilla Wahlgren, 53, har under många års tid drivit den populära podcasten Wahlgren och Wistam tillsammans med vännen och kollegan Sofia Wistam, 54. Varje söndag släppet duon ett nytt avsnitt där de delar med sig av sina egna tankar och erfarenheter från den föregående veckan. Det blir en hel del skratt och anekdoter vecka efter vecka.

Sofia Wistam är aktuell i Den stora hälsoresan

I ett nytt avsnitt berättar Sofia att hon har tagit sig an den omtalade träningsformen 16 weeks of hell. Det blev under förra veckan känt att Sofia ska vara en av deltagarna i den andra säsongen av Discovery+ Den stora hälsoresan. Det har alltså blivit dags för ytterligare sex kändisar att pressa sig själva till att få bättre hälsa och nå sina träningsmål genom den extrema träningsformen.

Förutom Sofia så är även Kalle Moraeus, Viktor Frisk och Patrik Ekvall aktuella för serien. Det blir alltså en blandad skara som nu ger sig på träningsprogrammet.

Annons

– Jag kommer inte gå ner några 100 kilo. Mitt mål är, och det säger jag även i tv-programmet när vi filmar, att jag ska vara i bättre form än vad jag någonsin har varit, säger Sofia i podcasten.

Hon har nu avklarat de första veckorna och ser redan stor förändring. Pernilla vill dock snabbt bekräfta att duon inte står för snabbt viktnedgång.

– Du och jag är ju emot hetsbantning och ordet bantning över huvudtaget. Men vi är inte emot att man vill hålla in kropp i form och att man vill vara stark, för det gör ju att vi lever så länge som möjligt förhoppningsvis, säger Pernilla.

Pernilla Wahlgrens hårda ord om tidigare deltagarna

Artisten förklarar att hon själv inte tror att hon hade velat ta sig an utmaningen då hon tycker om mat för mycket. Däremot ser hon fram emot att följa Sofias resa och hon har även koll på föregående säsong där Anders Öfvergård, Måns Möller och Agneta Sjödin medverkade och delar nu med sig av sina åsikter.

Annons

– Det var faktiskt så, både Måns Möller och arga snickaren, de såg ju inte friska ut när de var klara. Det blev lite dålig reklam för programmet och man undrade ju ”ser de inte att de ser sjukare ut nu än när de började?”, säger Pernilla Wahlgren och fortsätter:

– De blev för deffade i ansiktet medan Agneta Sjödin såg superstark och fin ut. Hon såg varken anorektisk eller sjuk ut.

Annons