Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Pernilla Wahlgrens glädje efter exmaken Emilios ord: “Så glad”

01 feb, 2019 
AvSarah Mansouri
Emilio Ingrosso hyllar ex-frun Pernilla Wahlgren efter showen där han själv gestaltas.
Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso har ett turbulent förflutet. Nu hyllar Emilio sin ex-fru i samband med Pernillas show där han själv gestaltas.
Annons

Pernilla Wahlgren, 51, träffade Emilio Ingrosso, 53, på 80-talet när han var producent till flera av hennes album. Han var också dansare till många av hennes shower. Det slog kärleksgnistor och paret var gifta i nästan 10 år innan de skiljde sig 2002. Det var en mycket turbulent skilsmässa där Emilio några år senare dömdes för olaga hot och övergrepp i rättsak efter att Pernilla anmält honom för det och misshandel vilket han aldrig dömdes för.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Idag bor Emilio på Mallorca där han driver två restauranger tillsammans med hustrun Åsa Ingrosso.

I höstas drog Pernilla ut på turné med sin egen humorshow Kort, glad & tacksam, där hon summerar sitt liv och sin karriär efter att ha underhållit Sverige i fyra decennier med medverkan i Melodifestivalen vid flera tillfällen, gjort storslagna musikaler, barnteaterar och tv-program samt flera studioalbum.

Annons

Nyligen körde Pernilla och showgänget sin hundrade föreställning och i publiken satt ingen mindre än Emilio och fick se sig själv bli gestaltad av skådespelaren Ola Forssmed, 45.

Efter showen lade Pernilla upp en bild på sin Instagram med sina skådespelarkollegor och Emilio som står bredvid Pernilla.

”Tack alla som kom och gjorde den här kvällen så speciell”, skrev showartisten till bilden.

Pernilla berörd av Emilios inlägg

I ett nytt blogginlägg skriver Pernilla om showen och att det var många minnen och nostalgi från 80-talet, särskilt från Emilio som älskade showen. Pernilla lägger därefter upp en bild på en skärmdump på Emilios fina hyllning till showen:

”Tusen tack själv. Så mycket nostalgi och minnen!!! Det var längesedan som jag skrattade så mycket som just denna kväll! Ingen artist i Sverige skulle kunna göra det du gjorde ikväll!!!”, skriver Emilio i kommentarsfältet.

”Fina ord från Emilio på min Insta efter showen – som gjorde mig så glad!”, skriver Pernilla på sin blogg.

FOTO: TT/Micael Engström, TT/Karin Törnblom

Annons