Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Pernilla Wahlgrens försvar efter kritiken: ”Tvingar inte mina barn”

24 aug, 2019 
AvStina Dahlgren
Pernilla Wahlgren, Benjamin Ingrosso och Bianca Ingrosso
Pernilla Wahlgren får kritik gällande ett uttalande i Wahlgrens värld. Nu försvarar hon sig och menar att folk måste lära sig att förstå när hon skämtar.
Annons
Pernilla Wahlgrens första ord om Benjamin och Linneas uppbrottBrand logo
Pernilla Wahlgrens första ord om Benjamin och Linneas uppbrott

Artisten Pernilla Wahlgren, 51, började sin karriär som sångerska, men har de senaste åren blivit allt mer känd som en tv-profil och bloggerska. Familjens realityserie Wahlgrens värld som sänds på Kanal 5 och Dplay är inne på sin sjätte säsong, och tv-programmet har blivit omåttligt populärt hos tittarna.

Förutom inspelningar av tv-serien och podcaster samt egna shower så är Pernilla Wahlgren aktiv på sociala medier. Hon uppdaterar gärna och ofta både Instagram och sin blogg med bilder från sitt liv.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I kommentarsfältet har hon flera gånger fått motta kritik gällande uttalanden hon gör i både sin podcast och i Wahlgrens värld. I ett av hennes senaste inlägg anser en läsare att hon tidigare uttalat sig klumpigt gällande kvinnor som bär burka.

Svårt att argumentera mot ett så gammalt avsnitt. Dessutom är den repliken om jag har sagt den, tagen ur sitt sammanhang och absolut inte sagt på allvar såklart”, svarar Pernilla Wahlgren.

Annons

Pernilla Wahlgren svarar på kritiken på sin blogg

Läsaren ger sig inte och får uppbackning av andra läsare. De menar att Pernilla Wahlgren inte alls har skämtat utan att det snarare är en bortförklaring i efterhand.

Sångerskan, som flera gånger tidigare har fått kritik för sina uttalanden, verkar nu ha fått nog. En gång för alla sätter hon ned foten och förklarar att allt hon säger inte ska tas bokstavligt.

Jag skämtar. Är ofta ironisk, och de flesta av våra tittare och mina bloggläsare förstår mycket väl när jag är det. En del fattar inte ironi, och då landar många av mina kommentarer fel såklart. Så för att förtydliga för de som är vilsna: Det är ingen husregel att vi instagrammar innan vi äter. Jag har inget favoritbarn. Jag tvingar inte mina barn att bli kända”, avslutar Pernilla Wahlgren.

FOTO: TT/Magnus Sandberg, TT/Karin Törnblom

Annons