Pernilla Wahlgrens bråk med Christian – ryter ifrån efter händelsen

Pernilla Wahlgren, Christian Bauer

I säsongsavslutningen av Wahlgrens värld får tittarna se Pernilla Wahlgren och Christian Bauer tjafsa för första gången.
– Det är sånt här som gör att jag aldrig kommer att flytta ihop med en man, säger Pernilla då.
0:37

Efter reklamen: Pernillas hårda markering – efter bråket med Christian: “tro inte att du kan förändra mig”

(0:37)

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har varit ett par i över ett år nu och svenska folket har fått följa med under hela deras resa. I den nya säsongen av Wahlgrens värld får man nu även, till tittarnas stora glädje, lära känna Christian ytterligare.

I realityprogrammet har man fått följa med paret på allt ifrån en resa till Paris till vardagliga äventyr hemma i Stockholm. Och det man får se i säsongsavslutningen av programmet är minst sagt taget ur vardagen.

För första gången får man nämligen se det nyblivna paret tjafsa lite, och det hela slutar med att Pernilla gör en tydlig markering.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauers bråk inför alla

Det är när Christian får syn på en hel hög av skor som han aldrig sett förut som han utbrister:

– Alla de här skorna, jag har inte sett de förut. Var kommer de ifrån?!

Därför är Pernilla Wahlgren obekväm med Christian Bauer

Se klippet här!

Pernilla förklarar att de bara har legat i hallen och Christian kan inte för sitt liv förstå varför hon har så många skor när hon förmodligen bara använder några få av dem.

– Klart att jag inte kommer använda alla men jag vill inte göra mig av med dem, svarar Pernilla då varpå Christian säger:

– Men älskling, du använder de ju inte! Vad ska du ha de här skorna till? Kommer du att använda de här skorna? Och så kommer du ju flytta, då är det väl bättre att ta beslutet innan du flyttar?

Benjamin avslöjar verkliga relationen till kvinnliga artisten: ”Äntligen”

Men Christians initiativ imponerar inte på Pernilla. Tvärtom blir hon otroligt irriterad över att han ska lägga sig i.

– Håll inte på att tjata på mig att jag ska rensa mer kläder, för det har Bianca gjort i alla år. Herregud, det här är ju inte så konstigt, säger hon och fortsätter:

– Det finns inget som gör mig på sämre humör än folk som ska bestämma över mina kläder.

Pernillas tydliga markering mot Christian efter bråket

Diskussionen fortsätter och Pernilla säger till slut att det är sånt här som gör att hon inte vill flytta ihop med en man.

– Det är sånt här som gör att jag aldrig kommer att flytta ihop med en man. För då ska de hålla på och lägga sig i hur många skor jag har och allting. Det är det som är så himla skönt med att bo själv, då får man bestämma själv, säger hon varpå Christian snabbt svarar:

– Jaha, ska vi ta ett break då? För att vi pratar om ett par skor? Jag säger ju bara det här för att de annars kommer stå stående.

Men Pernilla är bestämd.

– Men det är ingen idé. Tro inte att du kan liksom förändra mig, säger hon bestämt.

FOTO: Discovery+

SENASTE NYTT!