TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Pernilla Wahlgrens bild på julbordet väcker ilska – nu svarar hon på kritiken

20 dec, 2023 
PERNILLA WAHLGREN
Pernilla Wahlgren har det gott ställt och det är ingen hemlighet.
Men nu har följarna blivit upprörda efter att Pernilla lagt ut en bild från sitt julbord.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren om namnbytet efter bröllopet med Christian BauerBrand logo
Pernilla Wahlgren om namnbytet efter bröllopet med Christian Bauer

Det är nästan exakt ett år sedan som Pernilla Wahlgren, 55, och Christian Bauer, 57, äntligen kunde flytta in i det nybyggda huset Villa Wahlgren på Lidingö. Sedan dess har mycket hänt.

Under året har Pernilla bland annat gjort succé som programledare för Allsång på Skansen. I september blev hon farmor för första gången till Oliver Ingrossos son Kalí Ingrosso och nu i december ringde bröllopsklockorna för henne och Christian!

Nu väntar några intensiva dagar för Pernilla och hennes familj. Det börjar med julafton, som även är Pernillas födelsedag! På annandagen fyller Christina Schollin 86 år och dagen innan nyår är det Bianca Ingrosso och Oliver som ska firas.

Pernilla Wahlgrens julbord väcker starka reaktioner

På julafton brukar familjen Wahlgren/Ingrosso fira Pernilla på morgonen och sedan övergår det till julfirande. Men julborden brukar ju dra igång redan innan julafton och så är det även för Pernilla.

Annons

”Huset är städat, bordet är dukat med Julporslinet jag köpte för 35 år sedan, och julmaten är framdukad. Nu kan gästerna komma! Årets första Julbord hemma hos mig is coming up…!”, skriver Pernilla på Instagram och visar upp det fantastiskt juliga hemmet.

Men vad hon inte visste då var att den här bilden skulle uppröra många av hennes följare.

”Hej Pernilla! Pengar i överflöd. Tänk på familjer som inte har det, sluta visa ditt pengaflöde. Många följer dig och har inte ens mat för dagen”, skrev en följare och fick medhåll direkt:

”Håller med dig. Så många som lider, inte mat för dagen, inga klappar till barnen, hyra som släpar kanske, sjukersättning eller kanske ingen ersättning alls?”

”Får ingen julmat iår. Sitter själv”, skrev en annan.

Pernilla Wahlgrens svar efter kritiken

En annan följare skrev hånfullt ”Oj så mycket god mat du lagat själv”.

Annons

Då valde Pernilla Wahlgren att svara.

”Verkligen inte. Har inte tid att laga egen julmat eller baka, när jag jobbar hela dagarna. Då beställer/ köper jag hellre än att slå knut på mig själv för att vara "duktig flicka”, svarade hon.

Trots att det blev livligt i kommentarsfältet finns det också flera som peppar Pernilla.

”Heja dig Pernilla! Du har arbetat och slitit ihop dina välförtjänta pengar och även haft lite tur förstås! De som gnäller och är avundsjuka, skit i dom! Du är en härlig, rolig, ödmjuk och snäll människa och fortsätt att vara DU”, skriver en person.

”Hur orkar du?Alla dessa negativa yttranden av vissa som tror sig veta allt om hur du levt/lever utan att ha en aning.Njut av din framgång, det är du värd.”, skriver en annan.

FOTO: Discovery+, Instagram

Annons