Pernilla Wahlgrens stora besvikelse efter syskonens lyxiga present

Pernilla Wahlgren, Niclas Wahlgren

Att familjen Wahlgren/Ingrosso gillar att lyxa till det är ingen hemlighet, men det är inte alltid det blir rätt.
Nu berättar Pernilla Wahlgren om besvikelsen efter lyxpresenten från bröderna.
Oliver Ingrosso ryter ifrån efter Pernilla Wahlgrens fråga om Benjamin
0:52

Efter reklamen: Oliver Ingrosso ryter ifrån efter Pernilla Wahlgrens fråga om Benjamin

(0:52)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren har en stor och härlig familj. Tillsammans med Emilio Ingrosso har hon barnen Oliver, Bianca och Benjamin, och tillsammans med exet Joachim Lennholm har hon också sonen Theo.

Pernilla har även tre syskon, bröderna Niclas, Linus och Peter Wahlgren, som alla är väldigt nära varandra. Men nu berättar Pernilla om besvikelsen efter en present från sina syskon!

Pernilla Wahlgrens lyxpresent till Theo

I podcasten Wahlgren & Wistam, som Pernilla har tillsammans med vännen Sofia Wistam, pratar de om allt mellan himmel och jord. Och i senaste avsnittet var det födelsedagspresenter som var på tapeten.

Det är nämligen så att Pernillas yngsta son Theo snart fyller 15 år, och dagen till ära funderar hon på att köpa en mopedbil.

– Theo fyller 15 år och det enda våra barn vill ha, speciellt om man bor på Lidingö, är en mopedbil, så jag la ut och frågade vad folk rekommenderar. Så jag har inte bestämt att han ska få någon och det är inte säkert, utan jag ville mest kolla vad det är som gäller. Vi har ju fortfarande vår vessla, el-mopeden, säger hon och fortsätter berätta:

– Benjamin fick faktiskt en mopedbil. Eller han fick ett papper när han fyllde 15 där det stod att ”du får en mopedbil av mig så fort du tagit mopedkörkort”. Tror du han tog det där körkortet eller? Nej.

Pernilla Wahlgrens besvikelse efter syskonens lyxpresent

Sofia Wistam skrattar gott åt Pernillas berättelse om Benjamin och mopedbilen men konfronterar sedan sin vän:

– Men är det inte lite så ni jobbar? Att ni ger sådana där presenter där ni lovar att ”du ska få en spahelg här och där eller en resa dit”, och sen så gör ni inget av det där?

Och Pernilla Wahlgren förstår vad hon pratar om. Skrattandes berättar hon:

– Jag har fått en New York-resa av Benjamin för flera flera år sen. Jag fick av mina bröder, på min 50-årsdag, att jag skulle få åka privatplan till Sandhamn där de skulle bjuda mig på lunch. Har inte hänt.

Hon fortsätter:

– Jag har fått massagetider, men det är mitt egna fel att jag inte plockat ut de än. Så ja, man har ju lite upplevelser på lager som man inte hämtat ut om man säger så.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN