LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgren gifter sig igen – nu visar hon bröllopsklänningarna

05 jun, 2024 
Pernilla Wahlgrens andra bröllop börjar närma sig.
Nu visar hon upp potentiella klänningar till sina brudtärnor.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Benjamin Ingrossos första ord efter Hans Wahlgrens bortgång: ”Jag kommer minnas den här helgen för evigt”Brand logo
Benjamin Ingrossos första ord efter Hans Wahlgrens bortgång: ”Jag kommer minnas den här helgen för evigt”

Det var i december 2023 som Pernilla Wahlgren och Christian Bauer gifte sig för första gången – då med sin närmsta familj närvarande. Bröllop nummer två förväntas bli mycket större, och Pernilla har redan avslöjat vilka som kommer bli hennes brudtärnor.

Nämligen vännerna Jessica Wahlgren, Sofia Wistam, Hanna Hedlund, Susanne Nordström och Jennifer Jansch. För att inte glömma dottern Bianca Ingrosso.

Faktum är att Bianca är Pernillas ”maid of honor”. Det är den brudtärnan som är bruden närmast och är motsvarigheten till en så kallad ”Bestman”.

Pernilla Wahlgren visar upp brudtärnornas klänningar

Men vad ska brudtärnorna då ha på sig? Det är något Pernilla nu håller på att planera. På sin Instagram delar hon ett inlägg där hon, ihop med vännerna och Bianca, är och prövar klänningar inför bröllopet.

Annons

Till inlägget skriver hon:

”Världens mysigaste och pirrigaste dag när vi provade brudtärne-klänningar hos grymma Petra Tungården och Adoore. Kan inte fatta att jag faktiskt ska GIFTA MIG IGEN - och denna gång med ALLA våra nära och kära närvarande…!!! OCH all min Bianca Ingrosso ska vara Bride of honor..!”

Det är alltså bloggaren och kändisdesignern Petra Tungården som kommer att stå bakom klänningarna. I en video syns brudtärnorna iklädda olika alternativ i varierande färger, men vilken eller vilka klänningar som är bestämda nämner Pernilla inte i inlägget.

Bianca Ingrosso gillar inte Pernilla Wahlgrens klänning

Vad Pernilla själv ska ha på sig verkar däremot redan vara klart. Vid samma tillfälle som de andra prövade klänningar passade tv-profilen nämligen på att visa upp hennes bröllopsklänning. Men den gick inte hem hos Bianca.

– Det var roligt när vi var och provade brudtärneklänningar och Bianca var med. Så klart var hon sjukt vacker i alla kläder. Men när hon fick se din bröllopsklänning och bara ”nej, men det där kan du inte ha på dig! Det är alldeles för mycket. Det är blommigt och spets hit och dit”. Hon gillade inte klänningen!, säger Sofia Wistam i Wahlgren & Wistam.

FOTO: Max / Instagram

Annons