LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Träder fram med problemet – Pernilla Wahlgren efter kärleksuppbrottet

23 feb, 2024 
AvLotta Karinsdotter
Mycket har hänt för Pernilla Wahlgren under 2023.
Bland annat gifte hon sig och blev farmor.
Nu talar hon ut om året och problemet i sin förra kärleksrelation.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren avslöjar sin kändiscrushBrand logo
Pernilla Wahlgren avslöjar sin kändiscrush

Nu berättar Pernilla Wahlgren, 56, sanningen om sina bröllop! Det är för Svensk Damtidning som stjärnan träder fram med problemet, som hon slapp vid bröllopet med Christian Bauer, 58.

Efter att ha levt ett helt liv i rampljuset tog Pernilla beslutet att gifta sig under stort hemlighetsmakeri.

Pernilla: ”Det har varit ett händelserikt år”

Bröllopet kommer att tas upp i nya säsongen av Wahlgrens värld på Kanal 5 och discovery+.

– Det har varit ett händelserikt år. Jag har blivit farmor, jag har gift mig, i hemlighet dessutom, väldigt härligt. Och jag har varit och kollat på Benjamin som har gjort sin otroliga turné under sommaren, Bianca öppnade pop-up med CAIA sin första butik på NK som har blivit ett enormt stort event. Man får följa mitt och Christians liv, mina föräldrar, så det är mycket som händer, berättar Pernilla för Svensk Dam.

Annons

När Pernilla och Christian gifte sig närvarade endast de närmaste, men väninnan Sofia Wistam, 57, hintar om att någon liten kamera kan ha varit på plats och fångat ceremonin till tv-programmet.

När Pernilla för 31 år sedan gifte sig med Emilio Ingrosso, 58, som är pappa till Oliver, Bianca och Benjamin Ingrosso, var bröllopet istället en stor cirkus.

– När jag och Emilio gifte oss det var ju galet. Gästerna kom ju inte fram till oss på kyrkbacken för folk hade gått man ur huset i Laholm där vi gifte oss och varenda tv-kanal och tidning var där. Och jag bara kände att jag skulle så gärna vilja gifta mig och inte ha det så. Och så blev det så, berättar Pernilla.

Pernilla Wahlgren älskar livet – både som hustru och farmor!FOTO: Karin Törnblom/TT

Problemen med Emilio Ingrosso: ”Påverka min relation”

Efter Pernilla och Emilios kärleksuppbrott 2002 väntade tuffa år för familjen. En rad polisanmälningar slutade 2006 i tingsrätten, där Emilio till slut dömdes till böter för olaga hot och övergrepp i rättssak.

Annons

Hon sa i Stjärnorna på slottet:

– Hade jag vetat innan att det skulle bli en följetong i pressen och hur mycket det skulle påverka min relation med barnen så hade jag nog inte gjort det, sa Pernilla om att anmäla exmaken.

Idag har Pernilla och exmaken en fungerande relation.

– Det är bara att försöka hitta vägen, för oss och för dem. Barnen kommer inte välja. Nu får vi gå vidare och föregå med gott exempel också för dem. Hålla på att tjafsa och gräva i det gamla gör att de tappar respekten för oss, har Emilio sagt till Hälsoliv.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons