LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Emilio Ingrosso om konflikten med Pernilla Wahlgren: ”Betedde sig illa”

14 feb, 2024 
Linn Seipel
emilio och pernilla
Emilio Ingrosso talar ut om den galna konflikten med Pernilla Wahlgren.
”Jag tyckte hon betedde sig illa”, avslöjar han i en ny intervju med Expressen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Åsa och Emilio Ingrosso lämnar Sverige: ”Måste hem”Brand logo
Åsa och Emilio Ingrosso lämnar Sverige: ”Måste hem”

Pernilla Wahlgren, 56, och Emilio Ingrosso, 58, gifte sig 1993 i Laholms kyrka. Tillsammans fick de barnen Oliver, 34, Bianca, 29 och Benjamin, 26, Ingrosso. Deras äktenskap var åtminstone de sista åren väldigt turbulent, och skapade ofta stora rubriker.

Det forna paret skilde sig efter nio år tillsammans, 2002, samma år som Pernilla anmälde Emilio för misshandel, vilken hon senare drog tillbaka. Tre år senare anmälde hon honom dock igen, denna gång för mordhot – och Emilio dömdes för olaga hot och övergrepp, till en böter på 7000 kronor.

Emilio Ingrosso talar ut om brotten – domen mot Pernilla Wahlgren

Emilio har knappt kommenterat dessa händelser genom åren, men i en ny intervju med Expressen förklarar han vad som hände.

Annons

– Det var en händelse där jag hade en konflikt med henne om barnen. Jag tyckte hon betedde sig illa, vilket gjorde att jag reagerade. Och jag reagerade rätt så starkt, säger Emilio till tidningen och fortsätter:

– Jag ångrar självklart att man reagerade så starkt. Men det var så mycket som hade samlat sig under lång tid.

I samma veva dömdes Emilio och hans dåvarande kollegor för skattebrott. Något han i samma intervju förklarar med att han inte hade koll, utan bara fokuserade på att göra bra mat.

– Man måste ju bestämma sig för att antingen reser man sig upp eller så dränks man och blir kvävd i all skit. Nej, det var inte mitt liv. Jag ville gå vidare. Därför flyttade jag till Mallorca. Men så flyttar alla svenskar hit också… haha.

Så ser dottern Bianca Ingrosso på situationen

Dottern Bianca Ingrosso har tidigare försvarat sin pappa, i Sarah Dawn Finers, 40, podcast Talk to me, efter all den medial uppmärksamhet han fick under denna tid.

– Det är liksom mamma och pappas skilsmässa som var på löpen hela, hela tiden. Jag visste inte riktigt om att de skilt sig förrän jag såg det. Och min pappa har blivit profilerad som en vidrig människa. Folk har fått en fel bild av honom och situationen, kan jag tycka, sa Bianca då i podcasten.

FOTO: Olle Sporrong/EXP/TT, Discovery+

Annons