LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgren stoppar Christian Bauer: ”Han har ingenting att säga till om”

21 apr, 2023 
Simon Lundh
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Pernilla Wahlgren är ständigt aktuell.
Nu berättar hon varför hon sätter stopp för maken Christian Bauer.
– Jag hade bestämt det mesta, säger hon i en intervju.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Danny Saucedo flörtiga kommentar till Bianca Ingrosso: ”Wow”Brand logo
Danny Saucedo flörtiga kommentar till Bianca Ingrosso: ”Wow”

Pernilla Wahlgren, 55, är ständigt aktuell. Till sommaren ska hon för första gången leda Allsång på Skansen och det går ju såklart redan nu att se henne i Wahlgrens Värld på kanal 5 där vi får följa Pernilla och familjens framfart.

Pernilla Wahlgrens framtida tv-planer

Framöver kommer vi även kunna se mer av programledaren och realtiy-profilen i ett nytt program på Discovery+. Pernilla ska nämligen visa upp processen, när hennes nya hus byggdes ute på Lidingö. Ett program hon kallar Villa Wahlgren.

– Jag älskar ju själv husbyggarprogram och inredning. Då sa jag när vi började bygget, borde vi inte liksom hänga mer och verkligen fokusera på husbygget och göra ett husbyggarprogram. För det tycker jag är så kul, säger Pernilla när hon gästade radioprogrammet Rix MorronZoo nyligen.

Därför stoppar Pernilla Wahlgren fästmannen Christian Bauer

Det nya programmet började spelas in för tre år sedan, när bygget tog sin början. Under den tiden har Pernilla även hittat kärleken i sin numera fästman Christian Bauer, 57. Programledaren Roger Nordin, 45, frågar då hur mycket Christian har fått vara med och bestämma när det kommer till huset och inredningen.

Annons

– Stackaren, har ingenting att säga till om, säger en skrattandes Pernilla och fortsätter att utveckla varför Christian inte är med och bestämmer:

– Han kom in i bilden när jag redan hade bestämt det mesta, säger hon.

Cristina Schollin ryter ifrån mot Pernillas pojkvän Christian Bauer

Christian har varit ihop med Pernilla Wahlgren i två år och för en tid sedan så besökte paret Pernillas föräldrars hus i Spanien i ett avsnitt av Wahlgrens Värld. Trots att Christian inte fått vara med och bestämma inredningen i Pernillas nya hus så var han dessutom tveksam till hur Christina Schollin, 85, valde att utsmycka deras hus.

– Det är extremt mycket saker, jag får inte ihop koordinationen av alla saker, det är kaos. Men det är deras hem, sa Christian i programmet.

Något som Christina valde att svara på i en synk:

– Där blev jag lite förvånad. Nej men varför ska han lägga sig i det? Han tyckte att det var mycket saker framme. Han ska bara vara en trevlig gäst som blir inbjuden till ett hem, säger hon och fortsätter:

– Jag får ha hur mycket grejer jag vill framme. Det har inte han med att göra. Det är vi som bor här, vi får ha hur mycket saker vi vill.

FOTO: Pontus Orre/Aftonbladet/ Karin Törnblom/TT

Annons