LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgren reagerar på bröllopsklippet – vill inte att någon ska se: ”Jättekänsligt för mig”

03 jul, 2024 
Loke Westberg
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer gifte sig under ett intimt bröllop i vintras.
Nu berättar Pernilla om videon från bröllopet hon inte ville skulle komma ut.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren om Hans begravning: ”Fick det finaste avsked”Brand logo
Pernilla Wahlgren om Hans begravning: ”Fick det finaste avsked”

Den femtonde säsongen av Wahlgrens värld har precis rullat färdigt, en säsong som bjudit på både glädje och sorg under de åtta avsnitten som sänts på Kanal 5 och Max.

Säsongens sista avsnitt avslutas däremot verkligen i dur, när Pernilla Wahlgren, 56, och Christian Bauer, 58, gifter sig under sitt intima vinterbröllop.

Anledningen till att de gifte sig var delvis för att Pernilla ville hinna göra det innan hennes pappa Hans Wahlgren skulle gå bort, då han fått ett dödsbesked av läkarna på grund av en cancersjukdom.

Pernillas ilska i podden Wahlgren & Wistam

Det var också Hans som fick leda Pernilla fram till altaret där Christian stod och väntade på henne.

I det senaste avsnittet av podden Wahlgren & Wistam, som Pernilla har tillsammans med just Sofia Wistam, 58, pratar de om bröllopsavsnittet.

Där berättar Pernilla om klippet hon vägrade dela på Wahlgrens världs Instagram i samband med avsnittets premiärvisning.

Annons

– Jag fick ett klipp som jag ska lägga ut på Wahlgrens världs Instagram på vårt bröllop, som är jättekänsligt för mig och det var en så otroligt fin och vacker stund. Då tyckte jag, då hade de tagit bort all musik och lagt på mitt prat istället, säger hon i podden och fortsätter:

– Jag har alltid sista ordet när det kommer till avsnitten och de här klippen vi lägger ut och ibland kan jag säga att ”nu klippte ni inte med humor”.

Därför var Pernilla missnöjd med Wahlgrens värld

Hon förklarar sedan att hon är väldigt involverad i de sketcher som läggs ut innan Allsång på Skansen-avsnitten, både vad gäller klippning och att skriva manus.

– Även om jag inte vill jobba som regissör, klippare eller producent så har jag bra koll, påtalar hon.

Och klippet från parets bröllop höll verkligen inte måttet om du frågar Pernilla.

– Låt det få vara det här fina som det var, säger hon och motiverar vad hon tror anledningen bakom är:

– Sen vet jag också och jag tror det är det som är problemet, vi hade inspelad musik på vårt bröllop. Vi hade filmmusiken från The Holiday och jag tror inte man får använda kommersiell musik, så jag tror det är därför de tagit bort musiken och lagt på en annan som inte alls är lika fin. Men för mig är det så viktigt med det här bröllopet, särskilt nu när pappa inte finns mer, att jag vill verkligen behandla alla klipp med värdighet.

FOTO: TV4 / MAX

Annons