ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgren ratade Christian Bauers present – vände i dörren

08 nov, 2023 
christian bauer och pernilla wahlgren
Att överraska eller köpa gåvor till Pernilla Wahlgren verkar inte helt lätt – men Christian Bauer kämpar på!
I en intervju med Hänt berättar Pernilla om överraskningen som fick henne att vända i dörren.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgrens BÄSTA spartips – så får hon pengarna att räcka: ”Mycket billigare”Brand logo
Pernilla Wahlgrens BÄSTA spartips – så får hon pengarna att räcka: ”Mycket billigare”

Pernilla Wahlgren, 55, och Christian Bauer, 57 har varit ett par de senaste åren och i julas valde Christian att gå ner på knä. I realityserien Wahlgrens värld fick tittarna några månader senare bevittna det spektakulära frieriet, som ägde rum i en fjällstuga tillsammans med Pernillas tre av fyra barn.

– Jag är väldigt lycklig och glad, tacksam och allting men det finns en sak som jag inte kan låta bli att ta upp med Christian. Det är att varför kollade han inte av med mina vänner innan han beställde en ring i vitguld?, säger Pernilla i avsnittet och fortsätter:

– Jag tyckte bara att ihop med mina andra ringar, tyckte jag bara det hade varit finare med guld. Tydligen hade guldsmeden som var hans kompis sagt att det här är det senaste. Det är inte han som ska bestämma. Så nu tycker jag att det skär sig.

Annons

Pernilla Wahlgren om Christian Bauers överraskning – som gick helt snett

Det är inte enda gången Christian Bauer haft svårt att hitta rätt. Att ge henne gåvor som hon verkligen gillar verkar inte helt lätt. I en intervju med Hänt berättar Pernilla om en överraskning som troligen inte slutade som Christian tänkt.

– Christian är väldigt bra på att överraska, måste jag säga. Han överraskade mig med en hotellnatt, men jag kände när jag klev in på hotellrummet att; ”ja, vi kan ju vara här, eller så åker vi hem”. Och så gjorde vi det, skrattar Pernilla och fortsätter:

– Nej men när man älskar sitt hem så mycket att man tycker att ens eget sovrum är mysigare än en hotellsvit, då har man lyckats med sitt hem.

Så håller Christian Bauer och Pernilla Wahlgren kärleken vid liv

Paret verkar trots detta kärare än någonsin. På frågan hur hon och Christian håller gnistan vid liv bekräftar Pernilla att paret trivs mycket i varandras sällskap.

– Det är bra att man inte ses hela tiden. Att man har olika liv. Han är väldigt fotbollsintresserad och går på alla Djurgårdsmatcher. Jag har ju mitt jobb som är väldigt varierande. Och sen att man ser till att få den viktiga egentiden. Åka bort på en resa tillsammans. Vi är väldigt bra på att inte göra så mycket. Bara vara hemma tillsammans en ledig dag är mysigt.

FOTO: Discovery+/Wahlgrens värld

Annons