LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgrens sorg med sonen Theo – snart är det dags: ”Jag tror att..”

03 feb, 2024 
Angelica Hedlund
Linn Seipel
Pernilla Wahlgren är mamma till fyra barn. Alla har flyttat hemifrån förutom yngsta sonen Theo.
Nu berättar hon för Hänt om den dagen då även han flyttar.
– Jag är lite curlingmamma, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrosso om dejtandet och det omtalade retreatet – då var hon senast på dejtBrand logo
Bianca Ingrosso om dejtandet och det omtalade retreatet – då var hon senast på dejt

Pernilla Wahlgren, 56, är mamma till sönerna Oliver Ingrosso, 34, Benjamin Ingrosso, 26, Theo Wahlgren, 16, samt dottern Bianca Ingrosso, 29.

Ända sedan 2016 har vi fått följa Pernilla i hennes egna reality-serie Wahlgrens värld och under årens lopp har mycket hänt. När serien började sändas bodde hon i ett grönt radhus på Lidingö och Bianca, Benjamin och Theo bodde fortfarande hemma.

Idag har alla förutom Theo flyttat hemifrån och dessutom är det gröna huset utbytt mot det pampiga Villa Wahlgren. Där bor Pernilla med maken Christian Bauer, 58, och Theo bor där varannan vecka.

Men med det sagt så står Pernillas dörrar alltid öppna och barnen kommer ofta över på middagar i Villa Wahlgren. Även om man vill övernatta i några dagar så går det också alldeles utmärkt. Nu senast var det Oliver och flickvännen Zoe Fay Brown, 30, som flyttade in.

Annons

Pernilla Wahlgren om sorgen – då flyttar Theo

Hur som helst så börjar det så småningom bli dags, även för Theo, att flytta hemifrån. När Hänt träffar Pernilla Wahlgren på Disovery+ pressträff berättar hon om den dagen, den sorgen.

– Ja, men det är klart att det kommer. Han är ju 16 nu. Jag flyttade hemifrån när jag var 16. Men det var ju för att jag bodde ute på landet hos mamma och pappa och jobbade mycket redan då. Så jag tror att Theo kommer att bo hemma några år till, säger Pernilla till Hänt.

– Men vi har ju delad vårdnad, jag och hans pappa. Så jag är ju också van vid att han inte bor hemma. Jag tror att den där sorgen när barn flyttar hemifrån blir större om man har dem på heltid. För då är man inte van. Jag har redan... Övat, konstaterar hon och skrattar.

Så är Pernilla Wahlgren som mamma – Bianca behandlas särskilt

Pernilla berättar att hon är lite av en "curling-mamma", det vill säga en person som hjälper barnen lite mer än vad de egentligen behöver.

Annons

– Jag är lite curlingmamma, och att jag bäddar hans säng. Jag säger till honom, nu får du städa ditt rum, det ser förjävligt ut. Klipp till att jag en timme senare står och dammsuger och viker alla kläder, säger Pernilla till Hänt och skrattar.

Har du varit så mot alla barnen?

– Jag är en väldigt dålig förebild som mamma för att jag har curlat mina söner och tyckt att min dotter ska städa sitt rum själv. Så att det där, jag vet inte riktigt..., förklarar Pernilla och tillägger:

– Ja, jag ställde mycket högre krav på henne. Vilket är dumt.

Har hon piskat på dig i efterhand för det?

– Nej, men hon är ju otroligt ordningsam idag. Väldigt ordningsam, organiserad och älskar att ha det rent och fint hemma. Så att jag skulle väl bara varit lika hård med de andra kanske, säger Pernilla.

Så med andra ord kanske Bianca fick den finaste gåvan egentligen.

– Exakt, exakt, säger Pernilla.

FOTO: Hänt, Instagram

Annons