LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgren om skönhetsingrepp: ”Vill se ung ut så länge som möjligt”

22 mar, 2024 
Nu ger Pernilla Wahlgren sin ärliga åsikt om botox och olika skönhetsingrepp.
– Man vill se ung ut så länge som möjligt, säger hon till Amelia.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren avslöjar sin kändiscrushBrand logo
Pernilla Wahlgren avslöjar sin kändiscrush

Pernilla Wahlgren, 56, är en av Sveriges mest folkkära artister och tv-profiler. Nu till våren är hon högaktuell i Masked singer där hon fortsätter sin goda trend och har gissat rätt på otroligt många masker.

Pernillas karriär är på topp och förutom alla tv-uppdrag driver hon sitt egna hudvårdsmärket L'Acuila. Hudvårdsrutinen är väldigt viktig för Pernilla och hon får alltid till en fräsch look.

– Jag går aldrig och lägger mig med smink och är väldigt noggrann med bra rengöring. Jag kör som en liten ritual varje dag hemma i badrummet. Jag har alltid serum, ögonkräm, dag- eller nattkräm. Och så brukar jag lägga ansiktsmask flera gånger i veckan, har hon tidigare sagt till Femina.

Pernilla Wahlgren om skönhetsingrepp: ”Vill se ung ut så länge som möjligt”

Pernilla har tidigare berättat att hon har testat botox men att det inte är hennes grej.

Annons

– Nej, jag testade en gång faktiskt. Det var en mardröm, för jag använder mina ansiktsmuskler så mycket. Det var botox jag testade då och jag såg helt galen ut. Så nej, det är inte min grej. Då satsar jag hellre på en riktigt bra ögonkräm.

Skönhetsingrepp kommer även på tal i en ny intervju med Amelia. Pernilla får då frågan om hon var tvungen att göra en skönhetsoperation vad hon då skulle förändra.

– Om jag var tvungen? Det är ju något man bestämmer själv, så det skulle jag aldrig känna mig tvingad till. Så klart man vill se ung ut så länge som möjligt, men jag är väldigt emot de som opererar sig och ser konstiga ut. De som är för opererade eller ”botoxade”. Det är min skräck, säger hon.

FOTO: Olle Sporrong/Expressen/TT, Karin Törnblom/TT

Annons