Pernilla Wahlgrens okända skönhetsingrepp – nu berättar hon

27 maj, 2023 
PERNILLA WAHLGREN
Pernilla Wahlgren är väldigt mån om sitt utseende och hon är alltid otroligt vacker och snygg.
Nu berättar hon hur hon ställer sig till botox.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här avslöjar Pernilla Wahlgren sanningen till Christian Bauer: ”Jag har en låsning”
Här avslöjar Pernilla Wahlgren sanningen till Christian Bauer: ”Jag har en låsning”

Pernilla Wahlgren, 55, är en av Sveriges mest folkkära artister och tv-profiler. Under våren har hon varit högaktuell i Masked singer där hon fortsätter sin goda trend och har gissat rätt på otroligt många masker.

I sommar gör hon återigen entré i tv-rutan, då är det i Allsång på Skansen.

– Jag kliver in i ett av Sveriges mest uppskattade tv-program och tar på mig det här hedersuppdraget. Jag kommer inte hålla på och ställa några krav, mer än att jag vill vara med i redaktionen och kunna vara med och påverka innehållet. Men jag kommer inte ha krav på gästerna, det litar jag fullt på att de har koll på, sa hon i SVT och fortsatte:

– Vi får se vad jag kan få igenom. Jag hade väldigt mycket idéer när jag och Per Andersson ledde Melodifestivalen och då fick jag igenom allting.

Annons

Pernilla Wahlgrens glädjebesked med lyxvillan

Dessa program är dock inte de enda som Pernilla syns till i på daglig basis. I 13 säsonger har vi fått följa henne i vardagen i den egna realityserien Wahlgrens värld och sedan några veckor tillbaka får vi även följa hennes husbygge i Villa Wahlgren.

För drygt två år sedan köpte Pernilla en bergstomt på Lidingö där hon lät bygga sitt drömhus. Det tog sin lilla stund men i julas kunde Pernilla äntligen ta sitt pick och pack och flytta in. Med sig i flytten fick hon även fästmannen Christian Bauer, 57, och sonen Theo Wahlgren, 16.

Pernilla Wahlgren om botoxen

Vid sidan av alla tv-uppdrag har Pernilla också lanserat hudvårdsmärket L'Acuila. Hon är nämligen väldigt mån om sin hudvårdsrutin.

Annons

– Jag går aldrig och lägger mig med smink och är väldigt noggrann med bra rengöring. Jag kör som en liten ritual varje dag hemma i badrummet. Jag har alltid serum, ögonkräm, dag- eller nattkräm. Och så brukar jag lägga ansiktsmask flera gånger i veckan, säger hon till Femina.

Det är när Pernilla får frågan om skönhetsingrepp som hon nu talar ut, har hon testat botox?

– Nej, jag testade en gång faktiskt. Det var en mardröm, för jag använder mina ansiktsmuskler så mycket. Det var botox jag testade då och jag såg helt galen ut. Så nej, det är inte min grej. Då satsar jag hellre på en riktigt bra ögonkräm, säger hon till Femina.

FOTO: Pontus Lundahl / TT

Annons