Idol 2023 marknadsföring banner

Pernilla Wahlgrens ord om saknaden efter Christian Bauer

04 jul, 2021 
https://image.hant.se/lovisa-byline.jpg.jpg?imageId=7617233&x=0&y=0&cropw=89.74358974359&croph=100&width=1318&height=1318
Lovisa Ström
Pernilla Wahlgren & Christian Bauer
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer är upp över öronen förälskade i varandra och kärlekslyckan är total.
Men den senaste tiden har de inte kunnat vara med varandra.
Nu berättar Pernilla hur det känns att vara ifrån sin Christian.
Annons
Pernilla Wahlgren bygger lyxhus på Lidingö – se bilderna här
Pernilla Wahlgren bygger lyxhus på Lidingö – se bilderna här

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har i princip suttit ihop den senaste tiden och kärleken fullkomligt sprakar mellan dem. Men för ett tag sedan åkte Pernilla till sitt hus i Spanien medan Christian blev kvar hemma i Sverige. I podcasten Wahlgren & Wistam berättar Pernilla nu hur det känns att vara ifrån sin älskling.

Pernilla Wahlgren om resan till Spanien med Theo Wahlgren

Pernilla befinner sig just nu i Spanien tillsammans med sin son Theo Wahlgren och när vännen Sofia Wistam frågar hur hon har det verkar hon mer än nöjd med sin tillvaro.

– Just nu sitter jag vid köksbordet i mitt älskade hus och tittar ut över horisonten och havet. Det är underbart, säger Pernilla innan hon fortsätter:

– Jag är här tillsammans med Theo och sen har jag ju flera vänner i byn som också har barn. Så jag har ett gäng kompisar och Theo har ett gäng kompisar.

Annons

Men trots att Pernilla har mycket vänner där hon bor har hon självmant valt att ta lite tid för sig själv.

– Igår var jag ensam hela dagen. Jag bara låg på min terass i skuggan och lyssnade på Benjamins sommarprat en gång till och den här egentiden utan stress och krav, nej jag njuter så av det, berättar hon.

Pernilla Wahlgren om saknaden efter Christian Bauer - efter splittringen

Men då Pernilla är nyförälskad i pojkvännen Christian blir Sofia nyfiken på hur det känns att vara ifrån honom nu. Men inte heller där verkar det vara någon fara.

– Jag gillar ju att längta. Jag tycker det är väldigt mysigt. Jag har tänkt på det också att när jag är ute på turné eller är borta så mår inte jag dåligt och längtar hem till barnen, utan så länge jag får prata med de och höra att de mår bra så känner jag mig trygg i det. Så jag är ingen gråtig eller längtig person utan jag är ganska tillfreds. Så att längta tycker jag är härligt och jag är väldigt trygg med att vara själv, säger Pernilla innan hon lägger till:

Annons

– Sen njuter jag av att vara med min familj och min kärlek också men fan vad det är härligt att älska att vara själv.

Annons