LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgren om pausen med Christian Bauer – därför tog de avstånd

23 apr, 2023 
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Pernilla Wahlgren är upp över öronen förälskad i Christian Bauer.
Men det har inte alltid varit guld och gröna skogar.
Nu öppnar Pernilla upp om pausen som paret tog i början av dejtandet.
Annons
Bianca Ingrossos stora lycka – så kommer hon vara som fasterBrand logo
Bianca Ingrossos stora lycka – så kommer hon vara som faster

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren, 55, levde länge som singel, innan hon föll pladask för Christian Bauer, 57, som lyckades öppna hennes hjärta igen. Paret har nu tagit många steg i relationen – i mellandagarna förlovade de sig i en fjällstuga och de har dessutom blivit sambos i Pernillas nybyggda hus.

Pernilla Wahlgren om första dejterna med Christian: ”Inget pirr”

I podden Wahlgren & Wistam delar Pernilla och Sofia Wistam med sig av livet och relationerna till sina respektive. Pernilla har berättat öppenhjärtigt om sin och Christians relation och tar med lyssnarna i både upp och nedgångar.

Det har nog inte undgått någon att Pernilla och Christian är upp över öronen förälskade i varandra. Men nyligen öppnade Pernilla upp om pausen som paret tog i början av relationen när de precis börjat dejta.

– När jag började dejta honom, eller vi var på en dejt sådär, så förstod jag att ska det bli något så måste jag träffa honom flera gånger. Men det tog ett tag innan jag var sugen på att gå på dejt. Hade man en ledig dag så ville man hellre vara med någon som man var bekväm med.

Pernilla Wahlgren om pausen med Christian – nu berättar hon

Pernilla förklarar att hon älskar Christian och är jättekär i honom. Men att hon inte kände något pirr de första dejterna – att det var mer som en anställningsintervju.

– Jag älskar Christian idag och jag är jättekär i honom, men det var inte pirr de första gångerna, det var typ anställningsintervju i början.

Pernilla öppnar även upp om pausen då de inte sågs något.

– Men jag är glad att jag lät det ta tid och att han inte tröttnade. Att han kom tillbaka efter att vi inte setts. Vi tog ju en liten paus då vi inte sågs, säger hon i podden.

FOTO: KARIN TÖRNBLOM/ TT, TV4

Annons