LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgrens svar om barnbarnet Kalis medverkan i Wahlgrens värld

09 sep, 2023 
PERNILLA WAHLGREN, BIANCA INGROSSO, OLIVER INGROSSO
En stor del av Pernilla Wahlgrens liv går ut på att filma till den egna realityserien Wahlgrens värld.
Pernilla har precis blivit farmor till Kalí och nu berättar hon hur det ligger till med hans eventuella medverkan i Wahlgrens värld.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrossos stora lycka – så kommer hon vara som fasterBrand logo
Bianca Ingrossos stora lycka – så kommer hon vara som faster

Pernilla Wahlgren, 55, är högaktuell med en splitterny säsong av långköraren Wahlgrens värld. Sedan dess att serien drog igång för ett antal år sedan har mycket hänt och nu är det dags för den 14:e säsongen att dra igång.

Den nya säsongen innehåller allt och lite till. Redan i första avsnittet fick vi se hela familjen åka upp till Sälen där Christian Bauer, 57, planerar ett storartat frieri.

Men att en ny säsong av Wahlgrens värld haft premiär är långt ifrån det enda som hänt i Pernillas liv. På torsdagsmorgonen kom nyheten om att Pernilla fått sitt första barnbarn!

I en story på Instagram avslöjade Oliver Ingrossos flickvän Zoe Fay Brown att deras son sett dagens ljus!

Kalí Ennio Brown Ingrosso blev namnvalet till sonen.

Annons

Därför hoppade Bianca Ingrosso av Wahlgrens värld

Wahlgrens värld kretsar kring Pernilla och personer som umgås med henne. Till en början var det hon och Bianca Ingrosso, 28, som var huvudpersonerna. Men för två år sedan meddelade Bianca att den säsongen skulle bli hennes sista, hon har helt enkelt inte tiden till det.

”Ibland måste man prioritera i livet och mitt fokus behövde läggas mer på CAIA och ett nytt roligt projekt som kommer nästa höst. Men vem vet vad som händer i framtiden, kanske kommer jag tillbaka… I dagsläget spelar jag inte in Wahlgrens Värld men ni kommer självklart få se glimtar av mig då och då. Jag menar, jag måste ju träffa mamma och vårt team Jag ÄLSKAR er tittare mer än allt annat och ni är vår stora extra familj Usch nu gråter jag så mycket!!!!”, skrev Bianca då i ett inlägg på Instagram.

Pernilla Wahlgrens svar om Kalís medverkan i Wahlgrens värld

När det kommer till Pernillas umgänge är det andra som syns mer och andra mindre när det kommer till Wahlgrens värld. Discovery+ har tidigare berättat för Hänt vad det beror på.

Annons

”I Wahlgrens värld är det Pernilla och Bianca som är återkommande huvudpersoner. Deras omgivning medverkar om de vill, kan och har möjlighet. I just den här säsongen medverkar inte Oliver Ingrosso.”, skrev Mathilde Albinsson, pressansvarig för Wahlgrens värld, i ett meddelande till Hänt.

Nu kanske många ställer sig frågan hur det blir med barnbarnet Kalí? Kommer han vara med i Wahlgrens värld? Nu berättar Pernilla hur det ligger till.

– Jag tror att hans föräldrar får ta det beslutet, det ligger inte hos mig, berättar Pernilla när hon gästar Efter fem.

FOTO: Karin Törnblom/TT, DISCOVERY+

Annons