LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgrens beslut om julen med exet Joachim Lennholm

05 dec, 2022 
Joachim Lennholm och Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren fick sin yngsta son Theo tillsammans med exet Joachim Lennholm.
Men året därpå tog relationen abrupt slut.
Nu hyllar hon plötsligt exet.
Annons
Svara eller svälj: ”Vad kostade dina…?”Brand logo
Svara eller svälj: ”Vad kostade dina…?”

Hennes yngsta son, Theodor Wahlgren, 15, fick hon tillsammans med Joachim Lennholm, som hon träffade kort efter uppbrottet från Emilio. De hade varit ett par i fem år innan de fick sitt första och enda gemensamma barn 2007.

Men året därpå så tog relationen plötsligt slut. Nu hyllar Pernilla Joachim i sin podcast Wahlgren och Wistam. När podd-duon kommer in på hur familjerna delar upp julen berättar Pernilla Wahlgren glatt att hon och Joachim delar på julafton.

– I Theos fall så var jag så här ”nej, jag kan inte tänka mig om vi skulle ha varannan jul”. Att jag ska fira jul utan Theo eller utan mina barn, det var så otroligt viktigt för mig. Så jag är så otroligt glad att jag och Theos pappa delar på julafton. Så antingen är han hos mig på morgonen och firar min födelsedag och sedan går han över till pappa och är där på kvällen, säger Pernilla i podcasten och fortsätter:

Annons

– Jag är så otroligt glad att jag får vara med om det. Jag kan inte tänka mig något värre än att tvingas vara ifrån mina barn på julafton som är en sån typisk dag när alla samlas med familjen.

Pernilla Wahlgren om tuffa uppbrottet från Joachim Lennholm

Pernilla och Joachim träffades i april 2002 på en kändisfest på krogen Stacy i Stockholm. Fem år senare föddes Theo.

Men redan innan deras son hade fyllt ett år så tog relationen slut – något som tog hårt på Pernilla. I podcasten Wahlgren och Wistam har hon öppenhjärtligt berättat om separationen.

– Jag hade aldrig klarat mig utan mina vänner. Det tog mig många år innan jag vågade prata om det. Men jag har kommit ur depressionen och ältandet och skuldtänkandet nu.

Annons

När hon 2020 medverkade i Stjärnorna på slottet berättade hon om det smärtsamma uppbrottet återigen.

– Jag var jättelycklig och tänkte att nu har jag mitt barn och ska få vara familj. Äntligen en pappa som är närvarande. Och sen... han kämpade, men innan Theo var ett år tog det slut, sa Pernilla i programmet.

Så bor Theo Wahlgren – efter Pernilla och Joachims separation

Sedan uppbrottet har Theo bott hos sina föräldrar varannan vecka och det har istället lett till något mycket positivt i slutändan, något Pernilla berättade för Svensk Damtidning 2018.

– Theos pappa och jag har delat lika på ansvar och kostnader och idag har vi en bra relation.

Idag har Pernilla funnit kärleken på nytt i Christian Bauer och paret ser minst sagt ut att leva lyckligt tillsammans!

Hänt har sökt Pernilla Wahlgren för en kommentar.

FOTO: Lizzie Larsson/TT/Karin Törnblom/TT

Annons