LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgren om dramat på skidsemestern: ”Skrek och grät”

02 jan, 2024 
Pernilla Wahlgren och Jessica Wahlgren Norman har varit på skidsemester i Alperna tillsammans.
Men under resan hände något riktigt otäckt.
– Han hade så ont, han skrek och grät, säger Pernilla i sin podd.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren rankar kärlekslivet – så håller hon och Christian gnistan vid livBrand logo
Pernilla Wahlgren rankar kärlekslivet – så håller hon och Christian gnistan vid liv

Pernilla Wahlgren har befunnit sig på skidsemester i St Anton, i österrikiska Alperna, med sin make Christian Bauer, ex-svägerskan Jessica Wahlgren Norman med barn och med Pernillas son Theo.

På sociala medier har vi kunnat ta del av den lyxiga skidresan men trots soliga dagar var olyckan framme. Jessica Wahlgrens yngsta barn Colin bröt nämligen armen.

– Det såklart som så ofta händer när vi är på skidsemester... Det är alltid någon som bryter någonting. Så var det även här. Colin, Jessica och Linus yngsta bröt armen, säger Pernilla i podden Wahlgren & Wistam.

Pernilla Wahlgren: ”Han hade så ont, han skrek och grät”

Pernilla med familjen hade tittat ut ett fint lunchställe. Men precis innan de skulle luncha ville Theo och kusinen Colin prova en ny backe.

Annons

– Då hittar Theo och Colin en trick-backe, eller en park heter det ju. De skulle åka ner och bara göra några hopp. När vi står och väntar uppe i backen så ringer Theo och bara; ”Ehm mamma, mamma, Colin har ramlat, han har brutit armen”, säger Pernilla och fortsätter:

– Då visade det sig att Colin hade ramlat precis innan han ska åka ner till den här parken. Så har han liksom kommit i fart från den höga backen bromsat in och ska stanna upp för att sedan ta sig ner. Och där i ”uppstanningen” så har han lyckats få staven under skidan och snubblar på staven och faller med hela sin vikt på sin arm som han tar emot sig med.

– När vi väl kom ner till honom så låg han inte ens i en brant backe utan han låg liksom på plan mark precis ovan. Man förstår ju inte hur det här kan ske, men vi förstod också att han hade brutit för han hade så ont. Han hade så ont, han skrek och grät. Stackarn, det gick väldigt fort att sjukvårdare var på plats. Så fort de bara nuddade hans hand kände vi att han har brutit handleden.

Jessica Wahlgren Norman och Pernilla Wahlgren är mycket goda vänner.

Blev hämtad av helikopter: ”Hängandes efter”

– Sen säger de att han har för ont, han kan inte åka ner med skoter på en bår efter. Det kommer en helikopter och släppte ut en läkare som kollar av med Colin. Han får dropp med smärtstillande och sen lyfter helikoptern och så kommer den tillbaka för att hissa ner en vårdpersonal, det gick på mindre än en minut.

– Sen åker han som i filmen Mission: Impossible, i det här repet hängandes efter helikoptern som försvinner iväg över bergen, det ser ju inte klokt ut. Där hängde han hela vägen till sjukhuset.

Annons