TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Pernilla Wahlgren om bråken med Niclas: ”Inte alls konfliktfritt”

22 aug, 2022 
https://image.hant.se/image-8444591?imageId=8444591&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Felicia Hovryd
Artisten Pernilla Wahlgren har en mönstrad kavaj.
Pernilla Wahlgren har minst sagt en stor familj.
Nu avslöjar hon de okända bråken med storebrodern Niclas Wahlgren.
– Inte alls konfliktfritt, säger Pernilla.
Annons
Pernilla om sin bror Peters skilsmässa: "Bor hos mamma och pappa"Brand logo
Pernilla om sin bror Peters skilsmässa: "Bor hos mamma och pappa"

Pernilla Wahlgren, 54, verkar ständigt ha en fullspäckat schema. Hon håller på att bygga hus, är med i olika tv-program så som Wahlgrens värld och Masked singer, hennes egna föreställning Pernilla Wahlgren har hybris. Och som grädde på moset driver hon även den omåttligt populära podcasten Wahlgren & Wistam tillsammans med vännen Sofia Wistam, 56.

När hon får tid över umgås hon gärna med sina fyra barn – Oliver Ingrosso, 32, Bianca Ingrosso, Benjamin Ingrosso, 24, och Theo Wahlgrens, 15, och givetvis pojkvännen Christian Bauer, 56.

Okända bråken med Niclas – Pernilla avslöjar konflikten

I det senaste avsnittet av podden avslöjar Pernilla de okända bråken med sin storebror Niclas Wahlgren, 57.

– Om vi tänker att hela er familj skulle göra en föreställning, det gör ni ju i och för sig nästan i Wahlgrens värld, men man blir lite avundsjuk eller att det blir konflikter inpyrt. Nu är Linus lillebror det kanske alltid har varit du som har pekat och förklarat att så här ska det vara, så här ska det se ut, säger Sofia i podden och fortsätter:

Annons

– Om det hade varit Niclas till exempel som hade hoppat in i din show då kanske det hade varit svårare att säga ”hörrudu Niclas” för att han är äldre du och också har en popstjärnekarriär, säger Sofia i podden.

– Det tror jag. Plus att jag och Nicke har en sån relation att vi bråkade ganska mycket när vi var små, när vi spelade in Nicke och Nilla var det inte alls konfliktfritt hela tiden utan det kunde vara att han blev irriterad på något och så var det nog mellan oss, säger Pernilla.

Pernillas nära relation till Linus – kängan till storebröderna

Trots att Linus är nio år yngre än Pernilla berättar hon i podden att hon och lillebror Linus alltid har haft nära relation. Och numera är även lillebror Linus Wahlgren, 45, med i Pernillas föreställning Pernilla Wahlgren har hybris.

Annons

– Och jag tror inte riktigt att jag och Linus någonsin har tjafsat, han är ett sladdbarn också så han har alltid varit min lillebror som jag har tagit hand om. Vi har varit otroligt tajta genom hela livet, säger Pernilla.

Hon riktar även en känga mot sina äldre bröder Niclas och Peter Wahlgren, 59, och säger att de alltid var upptagna när hennes barn var små.

– Han är den av mina bröder som absolut mest har passat mina barn när dem var små. Det var alltid Linus jag ringde till och som ställde upp, inte mina storebröder som man kan tro. Men dem var väl mer upptagna med sina liv och i Nickes fall att han hade ett eget barn och sådär.

FOTO: INSTAGRAM, Karin Törnblom/TT

Annons