LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgren och Sofia Wistams starka kritik mot Farah Abadi

13 feb, 2023 
Pernilla, Sofia, Farah
Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam driver en av Sveriges största poddar och har mycket engagerade lyssnare.
Men nu riktas kritik mot svenska folkets största folkfest.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgrens ord om livet som nyförlovad: ”Känns...”Brand logo
Pernilla Wahlgrens ord om livet som nyförlovad: ”Känns...”

Sofia Wistam, 56, och Pernilla Wahlgren, 55, är en av Sveriges största podd-duos. Ända sedan 2015 har de varje vecka släppt ett nytt avsnitt och så kommer det bli även framöver.

Sofia har nämligen tidigare berättat för Hänt att de kommer köra på och det finns absolut inga planer på att lägga ner podden. Både Pernilla och Sofia är ofta på resande fot när avsnitten ska spelas in men det löser de alltid galant genom att podda via telefon.

Just nu är det "Mello-fest" som råder i Sverige och i dessa tider är det alltid ett hett samtalsämne att berätta vad man tycker om showen. Detta är vad Pernilla och Sofia gjort i deras senaste avsnitt av podden.

Sofia Wistams kritik mot Melodifestivalen 2023

Sofia Wistam är dock allt annat än nöjd med årets Melodifestival.

Annons

– Jag måste få ut lite aggressioner för jag tittade ju då på Mello. Vi spelar in det här på lördagen, innan deltävling 2 så jag har ju bara sett den första. Men jag tyckte det var så dåligt! Ursäkta mig, det var så dåligt manus, det var så dåliga låtar, allt var dåligt. Kan du förklara för mig, du som är sådan Mello-älskare?, säger Sofia i podden och fortsätter:

– Jag brukar ju också vara en Mello-älskare men jag blev bara så besviken på allting.

Pernilla Wahlgren kan tyvärr inte uttala sig eftersom hon inte sett årets säsong, men hon erkänner att intresset verkar lågt.

– Nu har ju inte jag sett det, så jag kan absolut inte uttala mig. Men jag kan ju erkänna att jag är inte super.. Något år satt vi ju varenda lördag efter showen på mitt hotellrum och kollade på Mello. Det har inte funnits något intresse nu, säger hon i podden.

Kritiken mot programledarna: ”Gör ditt lilla jobb”

Pernilla har en teori om varför hon inte fastnat för Mello i år.

Annons

– Jag är inte så intresserad av dem som är med och tävlar heller, det kanske är för att man inte känner någon eller att det inte är så jättestora namn, säger Pernilla.

Sofia Wistam fortsätter kritisera programmet.

– Det här är ju en cirkus som är så uppstyrd, men jag blir bara irriterad på programledarna. Det var någon som sa att det känns som ett barnprogram, ja det känns som ett mega-barnprogram!, säger hon.

– Men han Jesper är ju as-skön?, inflikar Pernilla.

– Ja men jag tycker inte det blir bra och de står där med sina kort, jag menar de har 3-10 rader per person, det måste man kunna lära sig utantill. Man behöver inte stå och titta ner i korten 30 gånger, gör ditt lilla jobb liksom, säger Sofia och avslutar:

– Och sen känns det som att manuset var tråkigt och låtarna höll inte måttet, nej jag är upprörd.

FOTO: Nils Petter Nilsson, Discovery+

Annons