efter fem

Efter fem-Filip Stiller Borowiczs nya kärleksbesked: ”Dejtar killar”

FILIP STILLER BOROWICZS, EFTER FEM

Efter fem-gänget har fått en ny medlem i form av Filip Stiller Borowicz!
Han har blivit välkomnad med öppna armar av TV4-tittarna och nu kan Hänt avslöja detaljer om hans kärleksliv.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tilde de Paula Eby och Axel Pileby om förändringen i Efter fem
0:38

Efter reklamen: Tilde de Paula Eby och Axel Pileby om förändringen i Efter fem

(0:38)

Slå på ljud

Efter fem är ett av TV4:s populära aktualitetsprogram och för många svenskar är det en härlig vana att slå på programmet varje dag när de kommer hem från jobbet.

Efter fem startades för drygt fyra år sedan med Tilde de Paula Eby, 50, i spetsen. Sedan dess har mycket hänt och nu sänds Efter fem både på söndagar och under jul-ledigheterna.

Något annat som hänt sedan starten är att Efter fem-gänget blivit större och Tilde har fått sällskap av Anna Brolin, 42, Axel Pileby, 36, Henrik Alsterdal, 43, Maximilian Artell, 31. Den senaste tiden har vi även fått se två nya ansikten i programmet; nämligen Filip Stiller Borowicz, 40, och Alexandra Li Letterfors, 33.

Därför känner du igen Filip Stiller Borowicz

Ifall man känner igen Filip från andra sammanhang är det faktiskt inte så konstigt. Han har nämligen synts en hel del i TV4 Nyheterna, men han har också en gedigen karriär som konståkningsproffs.

– Jag var ju elit-konståkare, jag tävlade ju i konståkning. Jag var med på VM och EM och jag vann tre SM-guld också, har Filip tidigare berättat för Hänt och fortsatte:

– Det var ju fram till 2006 som jag tävlade själv och var med i landslaget och sedan slutade jag tävla och började träna på gym istället. Det var då jag liksom fick den här kroppen så att säga, för när jag tävlade i konståkning var jag ju smalare.

Filip Stiller Borowicz nya kärleksbesked

Filip har hoppat in i Efter fem under flera års tid, men det är först nu på senare tid som han faktiskt är en av de permanenta programledarna.

– Jag var så hedrad när jag fick börja hoppa in där när folk var sjuka förra året. Då kände jag "OMG, det här är så stort" och så fick jag ju hoppa in mer och mer. Så nu när det har utvecklats till att bli Efter fem söndag också så fick ju jag chansen att bli permanent, sa Filip till Hänt.

Sedan dess att Filip gjorde entré i Efter fem är det många som är nyfikna på hur det står till på kärleksfronten.

– Jag är singel, sedan 2019. Jag hade lite otur där kan man ju säga, för precis när jag kände mig redo att dejta igen så kom covid, säger Filip till Hänt och fortsätter:

– Så 2020 var jag såhär “nu jäklar ska jag dejta killar” och sådär. Men nej, det blev ju som det blev. Så då förlorade jag två år på det och så nu har jag börjat dejta igen. Men jag lever som singel.

Så kul att se dig i Efter fem, Filip!

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN