LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgren lämnar lyxvillan – bor inte där längre: ”Mitt andra hem”

26 mar, 2024 
Pernilla Wahlgren har länge fixat och trixat i sitt lyxhem på Lidingö. Men nu får hon temporärt lämna hemmet – för att bo på hotell.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren om namnbytet efter bröllopet med Christian BauerBrand logo
Pernilla Wahlgren om namnbytet efter bröllopet med Christian Bauer

Under flera år har vi fått följa Pernilla Wahlgren, 56, i husbygget av ”Villa Wahlgren”. Det hela började med att hon var och kollade på en tomt på Lidingö.

Efter lite betänketid bestämde sig Pernilla för att slå till och resten är historia. Idag står det pampiga lyxhuset färdigt och det enda som är kvar är lite fix med poolen och trädgården.

Pernilla Wahlgren befinner sig i Spanien över påsken

Huset har blivit en naturlig samlingsplats för familjen och har redan inhyst flera familjemedlemmar. I vintras fick pappa Hans Wahlgren och mamma Christina Schollin bo hos Pernilla när snön blev för mycket att hantera. Även Oliver Ingrosso har med familj bott där i väntan på att kunna flytta in i sin nya lägenhet.

Annons

Men nyligen förklarade Pernilla att familjen inte kommer kunna samlas i huset under påsken, utan att påsken istället ska firas i Marbella där hon har ett till hus.

– Det gör vi alltid. Vi brukar äta påsklunch och kör väl lite ägg. Det blir nog en blandning av spanskt och svenskt. Påskmat är ju som julmat och jag är inte jätte-tokig i den typen av mat, sa hon då.

Pernilla Wahlgren checkar in på hotell

Mycket riktigt börjar det nu närma sig påsk och Pernilla har tagit sitt pick och pack – men istället verkar hon ha flyttat in på ett hotell.

Annons

I en Instagram-story skriver Pernilla nämligen:

”Hotel Skeppsholmen, mitt andra hem ett tag...”

Instagram

Hur länge Pernilla ska bo på hotellet är ännu oklart och varför hon har lämnat sitt hem nämner hon inte heller.

FOTO: TV4Play / Instagram

Annons