LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgren lämnar lyxvillan – här ska hon vara istället: ”Liten by”

12 mar, 2024 
Hedvig Tärnholm
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren lämnar sitt omtalade drömhus på Lidingö.
Svensk Dam har pratat med Pernilla som berättar anledningen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren avslöjar sin kändiscrushBrand logo
Pernilla Wahlgren avslöjar sin kändiscrush

Pernilla Wahlgrens extraordinära villa Wahlgren har varit en samlingsplats för hela familjen Wahlgren sedan bygget stod färdigt 2022. Nu berättar Pernilla att hon lämnar villan för familjemys på annan ort.

Pernilla Wahlgrens hus får många att tycka

Villa Wahlgren har varit husbygget på allas läppar sedan det stod klart att Pernilla Wahlgren börjar bygga sitt drömhus ute på Lidingö. Ledorden för bygget och inredningen i huset har varit anything but ordinary, och det har Pernilla sannerligen lyckats med.

Smaken är som baken, och det var många som tyckte och tänkte om Pernillas val av inredning. Men för Pernilla själv blev det allt hon någonsin drömt om.

”Många som tycker och tänker nu om mitt nya hus, mina tapeter, min matta, mitt ”bordell-sovrum” och så vidare…! 😅😋Men vet ni, allting är precis som jag VILL att det ska vara..!! 🙌💖Det har varit en galet rolig resa, att få bygga sitt Drömhus- och på det få världens bästa @lisakrogstad@homeofess som inrett detta hem åt och med mig! 🙏🤩Vi hade ett mål från början med detta hus ”ANYTHING BUT ORDINARY” - och DET tycker jag att vi har lyckats med!!!”, Skrev Pernilla på sin Instagram då.

Annons

Pernilla Wahlgren lämnar villan

Huset har blivit en naturlig samlingsplats för familjen och har redan inhyst flera familjemedlemmar. I vintras fick pappa Hans och mamma Christina bo hos Pernilla när snön blev för mycket att hantera. Nyligen flyttade Oliver Ingrosso in med sin lilla familj i väntan på att kunna flytta in i sin nya lägenhet.

Nu avslöjar dock Pernilla för Svensk dam att hon inte kommer att samla familjen i Villa Wahlgren under påsken. Istället ska påsken firas i Marbella där Pernilla har ett hus till.

– Det gör vi alltid. Vi brukar äta påsklunch och kör väl lite ägg. Det blir nog en blandning av spanskt och svenskt. Påskmat är ju som julmat och jag är inte jätte-tokig i den typen av mat, berättar Pernilla för Svensk dam.

– Ungarna får springa runt på påskäggsjakt. Jag bor i en liten by som de brukar springa runt i och leta. När de var riktigt små så sprang ungarna runt hos mormor och morfar i Spanien och letade där. Påskäggsjakten är det roligaste, man ritar lappar och så får de leta sig fram till själva slutdestinationen, fortsätter hon.

FOTO: TT / Instagram

Annons