LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgrens boendelösning för Christian efter bröllopet: ”Inklämd i ett hörn”

25 jan, 2024 
Linn Seipel
pernilla wahlgren christian bauer
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer bor tillsammans i Villa Wahlgren.
Nu reagerar följarna på Pernillas lösning för Christian i hemmet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här dyker Christian Bauers döttrar upp på röda mattan: ”Nervös”Brand logo
Här dyker Christian Bauers döttrar upp på röda mattan: ”Nervös”

Pernilla Wahlgren, 56, och Christian Bauer, 57, har varit tillsammans sedan våren 2021 och så sent som i december sa de ja till varandra på sitt vinterbröllop i Lidingö kyrka. Nu bor de tillsammans i Pernillas stora hus ”Villa Wahlgren” på Lidingö i Stockholm. Kåken har kommit att få sin egen Instagram-sida, från vilken följarna uppdaterats regelbundet om framsteg i husprojektet.

Christian Bauers nya arbetsplats i Villa Wahlgren

Nyligen lade kontot, som drivs av Pernilla, upp ett inlägg där hon berättar att Christian saknade någonstans att sitta och jobba på.

”Christian behövde en egen arbetsyta i huset, och jag tyckte att den outnyttjade hörnan i vårt sovrum skulle va en perfekt plats för ett skrivbord. Inte helt lätt att hitta ett skrivbord som både funkar i ett hörn och passar in stilmässigt men hittade detta lite ovanliga på Ellos som passar perfekt tycker jag. Tänkte först att jag skulle olja in bordet, och kanske byta benen - men nu har jag börjat vänja mig och kanske behåller det som det är, vad tycker ni…?! Obs. Christian älskar det som det är, och älskar att sitta i vårt stora mysiga sovrum och jobba…!”, skriver hon i inlägget.

Annons

Följarnas starka reaktioner mot Pernilla Wahlgren efter beslutet

Men det är något som följarna särskilt reagerar på med bilden. Nämligen att de valt att placera bordet just i sovrummet.

”Ser väldigt trångt ut att ta sig bakom skrivbordet...”, skriver en följare.

”Så stort hus och inget separat arbetsrum”, skriver en annan.

”Inte snyggt! Måste väl kunna få ett eget arbetsrum i det stora huset. Och ett riktigt skrivbord. Trodde detta var ett skämt!”, utbrister en tredje.

”Blir lite förvånad över att huset inte var större?! Ser väldigt trångt ut, men trivs Christian där så är det väl för att han vill ha nära till sängen haha! Och bordet var jättesnyggt!”, förklarar en fjärde.

Andra backar upp Pernillas lösning för Christian, och menar på att det måste vara jättemysigt att arbeta där.

”Det är väl dom själva som gör som dom trivs med. Jag tror Christian säger vad han tycker. Lycka till.”

”Ja men där förstår jag att han trivs att sitta. Mysigt att ha ryggen mot hörnet, och bra med ljus från fönstren ju. Fint!”

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons