LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgren sätter ner foten efter kommentarerna om utseendet

10 okt, 2023 
Linn Seipel
Pernilla Wahlgren utan smink i Wahlgrens värld
Det är inte mycket Pernilla Wahlgren kan göra okommenterat.
Nu ryter hon ifrån mot Wahlgrens värld-tittarna, efter att ha fått flertalet elaka kommentarer om sitt utseende.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sofia Wistam om Pernilla Wahlgren som Allsång-ledareBrand logo
Sofia Wistam om Pernilla Wahlgren som Allsång-ledare

Som ett av Sveriges mest kända ansikten är Pernilla Wahlgren, 55, ständigt på folks läppar. I våras uppmärksammades Pernilla för sitt utseende då hon la upp en bild på den då nya hårförlängningen. Det blonda svallet fick kommentarsfältet att svämma över med hjärtemojis och fina komplimanger – men också en del otrevliga gliringar.

Nu öppnar hon upp om en annan sak med hennes utseende som vissa Wahlgrens värld-tittare inte kan hålla sig från att kommentera: När hon är osminkad.

Wahlgren och Wistam hyllar Pamela Anderssons osminkade look

I det senaste avsnittet av Wahlgren & Wistam, pratar podd-duon Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam om det som kom att bli den kanske största snackisen från årets modevecka i Paris: 90-talsikonen Pamela Andersson gick på röda mattan – utan smink.

Annons

– Hon säger själv att just den här åldersresan som man gör, som du och jag, eller som alla gör. Man försöker se ung ut, som att man var 25. Så gott det går – med smink och krämer och allting, men hon bara: "Nej! Fuck it!", säger Sofia Wistam om Pamela Andersson och tillägger att hon trots detta "så klart är jättesnygg ändå".

– Men det är så modigt, fyller Pernilla Wahlgren in, och fortsätter:

– Hon ser ändå naturlig ut. Det är inte så att hon har värsta, värsta babyhyn eller porslinshyn. Man ser ju att det är en osminkad kvinna som är jättevacker, men då kommer ju liksom linjerna fram lite.

Pernilla Wahlgren bemöter elaka kommentarerna: ”Ful utan smink”

Pernilla fortsätter berätta att hon inte hade känt sig bekväm med just kombinationen ”långklänning och osminkad”.

Däremot har hon inga problem med att visa sig utan spackel i realityserien Wahlgrens värld. Detta trots att hon vet att det kan locka fram nättrollen.

– Jag har vissa som skriver till mig ibland ”gud, jag såg dig i Wahlgrens värld, du är så ful utan smink”, säger Pernilla i podden, skrattandes.

Sedan ryter hon ifrån mot tittarna.

– Nej, men tror du jag bryr mig! Då får du tycka det. Jag tycker att det är jättebra att jag visar mig utan smink.

FOTO: Discovery+

Annons