TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Så har vi aldrig sett Pernilla Wahlgren förut – nya bilden avslöjar

04 maj, 2023 
Frida Eklöf
Pernilla Wahlgrens utseendeförändring
Pernilla Wahlgren är ständigt i farten och har många bollar i luften.
Nu visar hon upp nya detaljen i utseendet som får oss alla att häpna.
”Ni som vet - känner till mitt tix”, skriver hon på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här avslöjar Pernilla Wahlgren sanningen till Christian Bauer: ”Jag har en låsning”Brand logo
Här avslöjar Pernilla Wahlgren sanningen till Christian Bauer: ”Jag har en låsning”

Pernilla Wahlgren, 55, har många strängar på sin lyra och är ständigt i ropet. I sommar kommer vi bland annat att få se henne varje tisdag som programledare för SVT:s stora sommarprogram Allsång på Skansen där hon tar över efter kollegan Sanna Nielsen, 38.

För inte allt för längesedan flyttade Pernilla in i sitt drömhus Villa Wahlgren på Lidingö. Och så sent som förra veckan hade hennes nya tv-program Villa Wahlgren premiär på kanal 5 där vi får följa husbygget från start till slut. Hon är även aktuell i hennes egna realityprogram Wahlgrens värld och som jurymedlem i det hemlighetsfulla tv-programmet Masked Singer.

Pernilla Wahlgrens nya utseendeförändring

Inför sommarens alla bravader passade Pernilla Wahlgren på att besöka kändisfrisören Adam Lukacs, 23, som bland annat gör Bianca Ingrosso, 28, och Johanna Nordström, 27, snygga i barret.

Annons

Och resultatet från frisörbesöket är minst sagt häpnadsväckande då vi genom Pernillas Instagram får se henne i ett väldigt blont och långt hårsvall.

Pernilla Wahlgren visar upp nya detaljen i utseendet.
Pernilla Wahlgren visar upp nya frisyren.

Pernilla Wahlgren passar även på att berätta att hennes egna hår äntligen har blivit jämnlångt och berättar om hennes tidigare problem som nu är ett minne blott:

”Ni som vet - känner till mitt tix med att ständigt dra mig i håret, så det går av...” skriver Pernilla i en story på Instagram.

Och hur snygg blev hon inte i den nya frisyren och hårfärgen?

Ett nytt kapitel väntar i livet för Pernilla Wahlgren

Redan i slutet av augusti väntar ett helt nytt kapitel för Pernilla när vi nyligen nåddes av nyheten att familjen Wahlgren väntar tillökning. Pernillas äldsta son Oliver Ingrosso, 33, väntar sitt första barn tillsammans med flickvännen Zoe-Fay Brown, 29.

Vi önskar Pernilla all lycka med de nya rollerna som hon ska axla framöver som programledare för Allsång på Skansen och som farmor!

FOTO: Pontus Lundahl/TT, Karin Törnblom/TT, Pernilla Wahlgren/Instagram

Annons