ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgren i tårar efter sonen Theos misstag – förlorade pengar

06 sep, 2023 
THEO WAHLGREN, PERNILLA WAHLGREN
För några år sedan gjorde Theo Wahlgren ett misstag som fick hans mamma Pernilla Wahlgren att brista ut i gråt.
Nu berättar Pernilla om händelsen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fanny Lagerwall parade ihop Pernilla Wahlgren och Christian BauerBrand logo
Fanny Lagerwall parade ihop Pernilla Wahlgren och Christian Bauer

Pernilla Wahlgren, 55, har haft en fullspäckad sommar som allsångsledare på Allsång på Skansen. Det blev en rejäl succé och tittarsiffrorna ökade med flera hundra tusen personer. Detta är något som uppmärksammats stort och i media kallas det för "Pernilla-effekten".

Vid sidan av alla jobb är Pernilla mamma till barnen Oliver Ingrosso, 33, Bianca Ingrosso, 28, Benjamin Ingrosso, 25, och Theo Wahlgren, 16.

Idag har alla flyttat hemifrån förutom Theo som fortfarande bor hemma hos Pernilla varannan vecka. Under årens lopp har Pernilla och Theo kunnat vara väldigt ärliga med varandra och de har en nära relation.

Pernilla Wahlgren i tårar efter Theos misstag

Men för några år sedan, när Theo var liten, hände något som fick Pernilla att börja gråta. Det var efter att Theo råkat spendera 6 000 kronor på pokémon.

Annons

I det senaste avsnittet av podden Wahlgren & Wistam berättar Pernilla om händelsen.

– Jag kommer ju ihåg när jag fick någon räkning hem på 6 000 spänn när Theo var jätteliten och hade köpt massa pokémon eller någonting på nätet. Han var ju helt förstörd efteråt för jag blev ju så ledsen, jag började gråta. Jag bara "nej men alltså Theo du har köpt liksom någon jäkla pokémon-grejer på datorn för 6 000 kronor.

– Han fattade ju inte pengars värde och förstod inte. Så det här är ju livsfarligt för barn och någon kan sitta och tjäna pengar på det där.

Theo Wahlgrens nya jobb

Men det var då och nu är nu, idag är Theo 16 år gammal och går på gymnasiet. Under sommaren har han nämligen extraknäckt på Olivers restaurang Olli.

– Men gud, du måste också berätta, det är ju så gulligt att din son Theo har börjat sommarjobba, sa Sofia Wistam i podden.

– Ja, jag älskar det här. Theo behövde tjäna lite extra pengar såklart, det är dyrt att vara tonåring idag. Så idag börjar han sommarjobba på Olli, Olivers restaurang, berättade Pernilla.

FOTO: Karin Törnblom/TT, DISCOVERY+

Annons