Idol 2023 marknadsföring banner

Pernilla Wahlgren i tårar efter insikten om huset: ”Kommer aldrig vilja...”

03 maj, 2022 
AvFelicia Hovryd
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren bygger sitt drömhus på Lidingö och i senaste säsongen av Wahlgrens värld får vi följa med på resan.
Nu berättar hon om tårarna efter insikten med husbygget.
Annons
Carina Bergfeldt om Pernilla Wahlgren och Christian Bauer: ”Gulliga”
Carina Bergfeldt om Pernilla Wahlgren och Christian Bauer: ”Gulliga”

Pernilla Wahlgren, 54, är just nu i en riktig bostadsbubbla. Hon har nyligen köpt ett lyxigt semesterhus i Spanien, men är hon även i full färd med husbygget på Lidingö. Det som ska resultera i det omtalade drömhuset!

I realityserien Wahlgrens värld och på Instagram har tv-tittarna fått hänga med på resan, från det ögonblick då Pernilla blev markägare, till att det nu faktiskt börjar växa fram ett hus ur berggrunden.

Det påkostade husbygget på Lidingö

När står huset, som går under namnet Villa Nilla, färdigt?

Vi har fått förtroendet att tillverka Pernilla Wahlgrens hus på Lidingö i Stockholm. Det är arkitekten Heidi Mikalsen som ritat huset. Till hösten 2022 kommer huset troligtvis stå klart”, skriver Rörvikshus på sin hemsida.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

Men vägen till det perfekta hemmet har inte varit någon picknick. I torsdagens avsnitt av Wahlgrens värld nådde realitystjärnan en gräns.

I ett samtal med vännen och blivande grannen Emilia Löf Karlsson, 38, berättar Pernilla att hon planerar att gå över med en kaka till byggarna för att ta tempen på bygget. Hon tycker nämligen att det sprängts lite för mycket i berggrunden. Någon som börjar bli väldigt kostsamt.

– Drar jag i handbromsen nu och säger ”Nä, nu räcker det”, då står jag med en tomt för en jävla massa miljoner och inget hus, säger Pernilla till Emilia när vännen frågar om hon känner sig stressad.

Hon bakar en fin kladdkaka hemma hos Emilia och pryder den med ett tydligt budskap till entreprenören. På kladdkakstårta pryder orden ”Grymt jobbat men sluta spräng!”.

Pernilla Wahlgrens tårar efter upptäckten om huset

På Instagram visar Pernilla upp det senaste med huset, hon har nu varit på möte med inredaren för att planera husets insida.

”Nej men SNÄLLA!!! Hade tre timmar långt inredningsmöte igår med världens bästa Lisa på som kommer att inreda ”Villa Wahlgren”!”, skriver Pernilla på Instagram.

Annons

Inför mötet har Pernilla presenterat sin vision för huset – och inredarens plan gör att tv-profilen rörs till tårar.

”Det kommer bli så fint att jag smäller av!!! När jag kom med mitt mood board till Lisa, så var det mycket Hotellkänslan jag ville åt, och när jag nu för första gången fick se det hon har tagit fram utifrån mina önskemål och drömmar, gjorde det mig så glad och lycklig att jag NÄSTAN började gråta…!”, skriver Pernilla Wahlgren och fortsätter:

”Lisa har hittat mig och mitt kommande drömhem PRECIS! Jag kommer bo som i ett drömmigt boutique hotell! Och jag kommer ALDRIG vilja checka ut…!”.

FOTO: Discovery+, Henrik Isaksson/TT

Annons