TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Pernilla Wahlgren i tårar efter Bianca Ingrossos hemliga brev

07 okt, 2020 
AvLovisa Ström
Pernilla Wahlgren & Bianca Ingrosso
Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso är idag väldigt nära, men så har inte alltid varit fallet.
Nu läser Pernilla upp brev som Bianca skrev när det var som tuffast.
– Förlåt för allt jag utsatt dig för, läser hon.
Annons
Intervju med Bianca Ingrosso och Pernilla WahlgrenBrand logo
Intervju med Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren

Även fast Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso idag är Sveriges mest kända duo har de ett väldigt stormigt förflutet tillsammans. Under Biancas uppväxt har de nämligen bråkat en hel del, och under en period var det så dåligt mellan de att de var tvungna att ha en paus från varandra. Idag är deras relation bättre än någonsin, men när Pernilla letar i några lådor hittar hon något som påminner henne om den svåra tiden.

Biancas hemliga brev till Pernilla

Det är när Pernilla letar efter ett par strumpbyxor till hennes show som hon istället kommer över massa gamla brev. Breven är från Bianca och är skrivna från när deras relation var som sämst. I senaste avsnittet av Wahlgrens värld läser Pernilla upp breven från dottern:

– Mamma vad skulle jag göra utan dig? Du är mitt allt. Jag gråter varje kväll för att jag älskar dig så mycket. Jag vet att jag kan säga fula saker, men jag menar det inte. Jag tycker ju du är världens bästa mamma som gör allting själv, men inte klagar. Jag älskar dig mest av allt i hela världen. Du är världens bästa mamma. Från din dotter Bianca som älskar dig.

Annons

Hon fortsätter med att läsa ännu ett brev:

– Mamma, under alla dessa år av bråk och tjafs har jag alltid älskat dig lika mycket hela tiden. Du har en stor plats i mitt hjärta även fast jag inte alltid känt mig älskad. Jag vill bara säga att jag verkligen hoppas att det kommer en dag där vi verkligen mår bra både du och jag. Förlåt för allt jag utsatt dig för i ditt liv och förlåt för att jag varit otrevlig och uppkäftig, men jag har inte mått så bra. Jag älskar dig mamma och hoppas att det någon dag kommer att bli bra mellan oss.


Bianca berättar att hon minns tiden hon skrev breven och hur hon aldrig berättade för någon om de, och trots att hon sitter tyst bredvid medan Pernilla gråter är det tydligt att även hon blir berörd av att höra vad hon skrivit.

– Skulle jag börja gråta hade jag typ aldrig slutat gråta i ett sådaSsnt stadie. Jag typ stänger igen för jag tycker så jävla synd om den lilla Bianca, säger hon innan hon fortsätter:

– Det är typ bra att hon hittade lappen så många år senare för nu kan vi ju verkligen läsa det här och titta på varandra och bara ”vi kan vara så lyckligt lottade att vi löste det så bra och tog oss igenom all skit”.

FOTO: TT

Annons