LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Pernilla Wahlgren om relationen till Bianca efter bråken

19 sep, 2020 
Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso är två folkkära ansikten och de har länge delat med sig av både upp- och nedgångar i deras relation.
Nu väljer Pernilla att se på bråken som någonting positivt istället.
– Konflikter behöver inte betyda slutet på relationen, det kan också vara vägen framåt, säger Pernilla.
Annons
Allt om Pernilla WahlgrenBrand logo
Allt om Pernilla Wahlgren

Bianca Ingrosso, 25, har varit känd för svenska folket från att hon föddes. Med de omtalade föräldrarna Pernilla Wahlgren, 52, och Emilio Ingrosso, 55, har ett liv i offentligheten kommit naturligt för henne. Bianca har över en miljon följare på Instagram, hon driver hon flera framgångsrika företag samtidigt som hon är en av Sveriges mest populära tv-personligheter i familjens egna reality-serie Wahlgrens värld.

Under många års tid hade Pernilla och Bianca en minst sagt stormig relation. De bråkade om allt mellan himmel och jord och det slutade ofta i gråt och ilska. Men när Bianca flyttade hemifrån till en lägenhet i Norra djurgårdsstaden ändrades plötsligt relationen. Bråken blev då allt färre och de kom närmare varandra genom att Pernilla fick lära Bianca ett och annat om hur man sköter ett hushåll.

Ganska nyligen flyttade Bianca från den första lägenheten i Norra djurgårdsstaden till en otroligt lyxig våning på Östermalm. Även där har mamma Pernilla fått komma och hjälpa till, bland annat med att boka tvättstugan.

Annons

Pernilla Wahlgrens råd efter bråken

Att Pernilla och Bianca har fått en bättre relation idag råder inga tvivel om. I Wahlgrens värld får man följa med dem på alla möjliga äventyr och de ser onekligen ut att ha väldigt kul ihop.

I en ny intervju med Aftonbladet söndag berättar Pernilla vad andra mammor kan lära sig från hennes relation med dottern Bianca.

– Att man kan komma ur en turbulent tonårsperiod starkare än någonsin. Idag är jag och Bianca bästa vänner och har en fantastisk relation. Konflikter behöver inte betyda slutet för relationen, det kan också vara vägen framåt, säger hon till tidningen.

Försvarar dottern Bianca Ingrosso

På senaste tiden har Bianca fått ganska mycket hat från avundsjuka följare som kommenterar hennes ansikte och kropp. Dessa följare är äldre kvinnor och nu vädjar Bianca om att de ska sluta.

”Jag vet att man får ta skit när man är en offentlig person och jag brukar vara duktig på att ta det. Men jag är inne i en dålig period med hatkommentarer och blir på riktigt ledsen/irriterad så snälla sluta kommentera om mitt ansikte och kropp på varenda bild”, skrev Bianca i veckan på Instagram.

Det här är något som även gör Pernilla Wahlgren väldigt upprörd och nu backar hon Bianca med att dela vad Bianca skrivit på sin egen story, där hon tillägger:

”Ta till er av detta, ni som går igång på att kränka framgångsrika tjejer på insta! Och det värsta är att det är kvinnor i min ålder som är de elakaste!”, skriver nu Pernilla på sin Instagram story.

FOTO: TT

Annons