LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Pernilla Wahlgren: Därför kommer jag inte rösta på Benjamin i Melodifestivalen

29 jan, 2018 
AvHanna Nilsson
Nu är det inte många dagar kvar till årets första deltävling av Melodifestivalen. Benjamin Ingrosso är redan en av de favorittippade inför tävlingen på lördag, men mamma Pernilla Wahlgren kommer inte ha möjlighet att rösta på sin son.
Annons

Benjamin Ingrosso, 20, gjorde succé i förra årets Melodifestival med låten ”Good Lovin”. I år gör han comeback med nya låten ”Dance You Off” och uppträder redan i första deltävlingen tillsammans med bland annat Sigrid Bernson, 29, Kikki Danielsson, 65, och Edward Blom, 47. Men något stöd från familjen på plats kan han inte räkna med –  i alla fall inte från Pernilla Wahlgren, 50, som tidigare nämnt att hon inte kommer kunna närvara.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Ska du sitta i publiken med banderoller och sånt? frågar Sofia Wistam, 51, i podcasten Wahlgren & Wistam.

– Nej, jag står på scen själv med min egen show den kvällen. Men det är lika bra, för han vill inte ha mig i publiken ändå. Han är ju sådan, förklarar Pernilla.

Pernilla fortsätter förklara att hon själv inte sett något av Benjamins nummer, då han valt att hålla det hemligt även för henne. Hon berättar också att hon inte kommer kunna rösta på sin son under kvällen. I nya avsnittet uttrycker hon en viss frustration över att inte kunna hjälpa Benjamin vidare i tävlingen, men uppmanar istället sina lyssnare att lägga sina röster på honom.

Annons

– Jag kommer tyvärr inte kunna se det när det går för då står jag på scen själv, så jag kan vara sig varken rösta eller kolla så snälla poddlyssnare kan inte ni rösta istället för mig? uppmanar hon och lägger till:

– Tycker ni om Benjamin och hans låt så sitt inte bara framför tv:n och tänk att ”det här var en trevlig låt”, utan rösta, rösta, rösta, så vi skickar pojken till final! Det vore skoj. Jag håller alla tummar och tår jag kan.

Första deltävlingen av Melodifestivalen sänds 20.00 på SVT på lördag. Benjamin Ingrosso startar som nummer sju.

Foto: IBL

Annons