Pernilla Wahlgren avslöjar – då gifter hon sig med Christian Bauer

PERNILLA WAHLGREN, CHRISTIAN BAUER

Det är nog inte många som missat att Pernilla Wahlgren har skaffat pojkvän. Hon och Christian har varit ett par i snart ett år och nu berättar hon hur paret ser på att gifta sig.
– Jo, men nånstans så ser jag..., säger hon till Aftonbladet.
Pernilla Wahlgrens chock – efter Bianca Ingrossos avslöjande om henne och Philippes sexliv
0:30

Efter reklamen: Pernilla Wahlgrens chock – efter Bianca Ingrossos avslöjande om henne och Philippes sexliv

(0:30)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren, 54, och Christian Bauer, 55, gick ut offentligt med sin relation förra våren. Då hade de dejtat under en period efter att ha blivit ihopkopplade av den gemensamma vännen Fanny Lagerwall.

Fanny är make up-artist och brukar sminka Pernilla och vid ett tillfälle berättade Fanny att hon hade en killkompis som skulle passa perfekt för Pernilla. Hon uppmanade då Pernilla att ge honom en chans och gå ut på en dejt. Till en början var Pernilla dock skeptisk till idén men efter en viss övertalning gick hon på dejt med Christian och nu, med facit i hand, kan man minst sagt konstatera att det var ett bra val.

Sedan dess har mycket hänt och idag är kärleken starkare än någonsin mellan turturduvorna.

Exklusivt
Bluffen i Renées brygga – sanningen som TV4 mörkar

Pernilla Wahlgren om att flytta ihop med Christian Bauer

I sommar är det beräknat att Pernillas nya lyxvilla på Lidingö, i Stockholm, ska stå klar. I nuläget är väggarna på plats och Pernilla har bestämt sig för vilket kök hon kommer ha i det nya huset.

När Pernilla la vantarna på tomten fanns inget hus där och snabbt började planer göras om hur hennes nya drömboende skulle byggas. Till en början var planen att hon skulle flytta in där ihop med sonen Theo Wahlgren, 14, men nu när även Christian kommit in i bilden är det många som frågar sig: "Kommer Christian också flytta in?".

Pernilla har tidigare diskuterat saken i sin egna realityserie Wahlgrens värld och i ett avsnitt frågade dottern Bianca Ingrosso, 27, hur Pernilla ställer sig till att flytta ihop med Christian.

– Gud ska jag flytta ihop med honom. Nä, inte nu, sa Pernilla och fortsatte:

– Vi får se. Vi kanske inte vill flytta ihop. Vi kanske vill vara särbos.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Pernillas nya ord om att gifta sig med Christian Bauer

I en ny intervju med Aftonbladet berättar Pernilla nu att det troligtvis blir så att Christian kommer att flytta med in i nya huset. Samtidigt berättar hon även om hur hon ser på att gifta sig med sin kärlek en vacker dag.

– Jag tycker att det är ganska skönt att bara leva i nuet och njuta av det som det är. Inte hålla på så himla mycket att man måste sätta en ring på fingret, säger hon till Aftonbladet och fortsätter:

– Man måste inte bestämma att nu är vi sambos, eller nu är vi särbos. Det får vara lite så här härligt.

På frågan om Pernilla har en dröm om att gifta sig igen så svarar hon:

– Åh, jag vet inte. Jo, men någonstans så ser jag... Jo, om jag skulle känna mig... jag känner mig jättetrygg med honom för vi är verkligen som ett gammalt... Det är ganska skönt när man träffar någon så här på ålderns höst.

Charlotte Perrelli om barnen: ”Alla mår väldigt bra”

FOTO: Karin Törnblom/TT, DISCOVERY+

SENASTE NYTT!