Pernilla Wahlgren avslöjar Biancas hemliga skönhetsingrepp

Bianca Ingrosso är en väldigt öppen person som är ärlig med det mesta.
Men nu avslöjar Pernilla Wahlgren något om dottern som ingen vet om.
– Hon har, säger hon.

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso har blivit Sveriges mest kända mor och dotter, och i deras alldeles egna realityserie Wahlgrens värld får man följa duon i deras minst sagt galna och händelserika vardag. Deras relation har genom åren haft sina motgångar men är idag betydligt bättre, och flera gånger har de pratat om hur tacksamma de är över att ha en så fin relation som de har idag. Något som alla älskar med den berömda duon är deras humor och ärlighet då båda har en tendens att vara oerhört transparenta, och förutom känslor, relationer och pinsamma anekdoter har de båda även varit öppna med diverse skönhetsingrepp som de gjort under åren.

Pernilla och Biancas skönhetsingrepp

Det är i Pernilla och Sofia Wistams podcast Wahlgren & Wistam som Pernilla tidigare har pratat om skönhetsingrepp. Där förklarar hon att hon är öppen för att göra det men att det som stoppar henne är rädslan för hur andra ska reagera.

–  Jag skulle absolut kunna gå redan i morgon och botoxa mig och stoppa in fillers, men jag tror den enda reaktionen skulle vara då ”Har ni sett Pernilla Wahlgren? Vad konstig hon ser ut”, och det vill jag ju inte, säger hon i podden.

Däremot har hon testat botox en gång för flera år sedan, men i en intervju med Alex Schulman berättar hon att resultatet inte blev som hon tänkt sig.

– Jag testade botox när jag var 40 och jag såg inte klok ut, det måste blivit en överdos. Det tog bort glädjen i mina ögon och jag kunde liksom inte le, säger hon.

Dottern Bianca har däremot testat en hel del, och på sina sociala medier berättar hon gärna om ingreppen. Bland annat fick hennes följare följa med henne när hon gjorde fillers under ögonen, och andra videos har hon även pratat om att hon sprutat in fillers i läpparna.

– Jag är ganska sne i mina läppar och det är därför jag fyller ut de, sa hon då.

Men nu avslöjar Pernilla ännu en åtgärd som Bianca inte har pratat om tidigare.

Biancas hemliga skönhetsingrepp

Det är när hon i en intervju med Aftonbladet blir ombedd om att berätta om ett märkligt minne med dottern som hon svarar:

– Hon har noppat sig till ett högre hårfäste. Hon ville inte ha låg panna som jag har så hon noppade, och noppade. Vem vet hur länge hon satt med den där pincetten. Nu har hon ett högre hårfäste i alla fall.

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos tårar – efter triangeldramat med Lovisa och Philippe

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren försvarar Phillipe Cohen efter orden om otroheten