Pernilla Wahlgrens ärliga ord om skönhetsingreppen: ”Absolut”

Pernilla Wahlgrens ärliga ord om skönhetsingreppen.
I veckans avsnitt av podcasten Wahlgren & Wistam fick lyssnarna ställa frågor till Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. En fråga handlade om skönhetsingrepp och behandlingar – här är det oväntade svaret.
Annons

Sångerskan Pernilla Wahlgren, 51, åker just nu land och rike runt med sin show Kort, glad och tacksam. Trots ett hektiskt schema, där hon är i slutet av turnén, så hann hon spela in ett avsnitt av podcasten Wahlgren & Wistam, som hon har tillsammans med väninnan Sofia Wistam, 52.

I poddavsnittet pratar de om behandlingar och har en liten frågestund där lyssnarna fick skicka in frågor. En fråga handlar om behandlingar och vad Sofia och Pernilla gör för att se så fräscha ut.

Rädd för vad andra ska säga

Sofia Wistam berättar att hon gör ansiktsbehandlingar, men att hon har aldrig gjort botox. Dock säger hon att hon ”aldrig ska säga aldrig” till att göra det.

Annons
Annons

– Jag gör ansiktsbehandlingar. Men det är ju inte så att jag tittar mig i spegeln och tänker ”åh vad ung jag ser ut”, säger Pernilla i podcasten.

Pernilla berättar att hon har provat på microneedling, som är en slags nålbehandling på hyn i ansiktet.

– Det tror jag är väldigt bra. Sen köper jag krämer som man behöver till den behandlingen, säger hon.

Pernilla håller med Sofia om att man aldrig ska säga aldrig.

– Jag skulle absolut kunna gå redan i morgon och botoxa mig och stoppa in fillers, men jag tror den enda reaktionen skulle vara då ”Har ni sett Pernilla Wahlgren? Vad konstig hon ser ut”, och det vill jag ju inte.

Pernilla berättar i podden att hon är lite rädd för att folk ska säga att hon ser konstig ut, men vill heller inte se gammal ut.

Annons

– Man vill ju inte att de ska säga ”Vad har hon gjort?”.

Har testat ingrepp förut

När Pernilla Wahlgren tidigare gästade podcasten Schulman show, med Alexander Schulman, 42, erkände hon att hon provat på botox.

– Jag testade botox när jag var 40 och jag såg inte klok ut, det måste blivit en överdos, sa hon då och fortsatte:

– Det tog bort glädjen i mina ögon och jag kunde liksom inte le.

Någon som där emot har gjort skönhetsingrepp nyss är Pernillas dotter – Bianca Ingrosso, 24. I en vlogg på hennes Youtube-kanal får hennes följare hänga med när hon gör ett ingrepp.

Annons

– Det jag precis gjorde var att jag la fillers under mina ögon. Det gör jag för att jag ärvde min pappas mörka ringar under ögonen, väldigt ihåliga ringar under ögonen, förklarade Bianca i vloggen och fortsatte:

– Jag som gör väldigt mycket tv och plåtningar ser ju väldigt trött ut ofta, även när jag är jättepigg och har hur mycket concealer som helst.

FOTO: TT/ Karin Törnblom, TT/Eero Hannukainen

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…