Pernilla Wahlgren ångrar lyxgåvan till Theo – i tårar: ”Dum idé”

Pernilla Wahlgren med sonen Theo.

Pernilla Wahlgren gav sonen Theo Wahlgren en riktig lyxgåva.
Men lyckan varade inte länge.
– Theo kommer inte att klara det här, säger Pernilla.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgrens ord om livet som nyförlovad: ”Känns...”
0:39

Efter reklamen: Pernilla Wahlgrens ord om livet som nyförlovad: ”Känns...”

(0:39)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren, 55, har ständigt nya projekt på gång. Allt från husrenoveringen till tv-projekt och stora föreställningar. Just nu är profilen aktuell med en humorshow Peter Pan går åt helveteCirkus, där Pernilla spelar roller som Tingeling, Fru Darling, Lisa och Tigerlilja.

Det som är unikt med Pernilla är att nästan hela hennes liv dokumenteras i den egna reality-serie Wahlgrens värld. Där får tittaren följa det mesta i Pernillas lyxiga vardagsliv. Hon bjuder på både upp- och nedgångar – och nyligen fick tittaren se en riktig nedgång, när Pernilla fick ett sammanbrott.

Pernilla Wahlgrens lyxgåva till Theo

Pernilla har som bekant fyra barn – Oliver Ingrosso, 33, Bianca Ingrosso, 28, Benjamin Ingrosso, 25, och den yngste Theo Wahlgren, 15. Förra året fyllde Theo just 15 år och Pernilla utlovade sonen en ordentlig gåva.

Theo ville ha en mopedbil, men att fixa en sådan skulle vara lättare sagt än gjort. Efter en längre tids sökande var det äntligen dags för Pernilla att hämta den påkostade gåvan, och det får tittarna ta del av i den 13e säsongen av Wahlgrens värld.

– En lång väntan för Theo är äntligen påväg att bli över. Han har ju ända sedan han fyllde 15 tjatat och önskat sig en moppebil och han fick faktiskt en när han fyllde 15.

– Han har frågat så himla länge och väntat så länge.

Pernilla ångrar gåvan – i tårar

Men Pernillas lycka över att äntligen ha ordnat fram bilen till Theo blev inte långvarig. Hon bestämde sig nämligen för att köra den från Täby i Norra Stockholm, in till stan, vilket hon senare skulle komma att ångra.

– Men nu kommer det roliga, jag ska ju köra den in till stan, säger Pernilla.

Mopedbilar får inte köra på motorvägar, något Pernilla även visste om. Men rätt var det är så hamnar hon på en motorväg och får genast panik när hon inser det. Dessutom börjar bilar och lastbilar bakom henne tuta frenetiskt.

– De blir ju arga på mig, Theo kommer inte klara det här. Var ska jag nu? Det här är det värsta jag har varit med om, säger Pernilla med gråten i halsen.

När Pernilla pratar i synk förklarar hon att det inte alls kändes som en bra idé.

– Vänta vänta, har jag alltså köpt en present som betyder att jag ska skicka ut min 15-årige son i livsfarlig trafik? Vad var det här för jävla dum idé att köpa honom en moppebil?, säger hon.

Efter en längre period av panik stannar hon vid sidan av vägen och ringer kärleken Christian Bauer och förklarar vad det är som har hänt gråtandes i telefonen.

– Det går inge bra, har fått en panikångestattack faktiskt. Jag kom upp på motorvägen och alla tutade på mig och jag vet liksom inte hur jag ska komma hem.

Sedan åker Christian dit och lugnar ner Pernilla.

FOTO: DISCOVERY +

FRÅN FÖRSTASIDAN