LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla om bråket med Erik – så är relationen efter Robinson

07 maj, 2023 
ROBINSON-PERNILLA, ROBINSON-ERIK
Efter kvällens öråd blev det Erik som tvingades ta sitt pick och pack och lämna Robinson.
Under veckan har han och Pernilla haft starka diskussioner och nu berättar de för Hänt att problemet fortfarande inte är löst...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

30 sekunder under press med Robinson-Erik WahrolénBrand logo
30 sekunder under press med Robinson-Erik Wahrolén

Robinson 2023 blir allt mer spännande och en vecka har gått sedan den klassiska "Sammanslagningen", som många har som delmål.

I kvällens öråd blev det Erik Wahrolén, 39, som tvingades lämna tävlingen. Innan örådet hade det spekulerats hej vilt och vad tittarna fick se verkade många vara inne på att rösta ut Pernilla Block, 50. Men så blev det ju inte. Men tittarna fick däremot inte hela bilden, faktum är att Erik var väl medveten om att gruppen skulle rösta på honom.

– Jag lyckades visa Pernillas spel till slut, men det var precis innan örådet. Det betydde ju mycket men det var lite för sent, de hade redan bestämt sig. Min sida är att Pernilla har spelat jättemycket, säger Erik till Hänt.

Så du var beredd på det här?

Annons

– Ja, jag visste! Det är väl bara att de gillar ju inte att man ska veta innan så de ville ju inte visa det, men jag visste, säger Erik och tillägger:

– De lärde känna mig som person för sent.

Pernilla om relationen till Erik idag

Under veckan som gått har Pernilla stått i fokus och hon har fått mycket tv-tid, vilket har lett till att hon har målats upp som drivande i frågan att rösta ut Erik. Men så var inte var fallet, det var ett gemensamt beslut som togs med den gamla "Lag syd-pakten".

– Nej men det är ju gamla Lag syd som styr väldigt mycket, de spelar ju mest och då blir det ju så att jag och Camilla blir spelbrickor. Vi röstar ju på den som de vill att vi ska rösta på. Vi hakar bara på, säger Pernilla till Hänt och fortsätter:

– Jag var väldigt ledsen och besviken för att Erik inte kunde prata med mig när han fick höra saker från "pakten". Det finns inget ljug för Erik, det enda var att vi inte sa något om läggmatchen. Han tar det personligt att vi ville ha ut Amanda. Men jag har hela tiden sagt att han är ett stort hot och att jag kommer rösta som övriga gruppen, till honom.

Annons

Ändå fick Pernilla ta den största smällen och örådet slutar med att Erik ger henne en blodshämnd, som betyder att hon får en röst på sig i nästa öråd.

Sedan dess har Pernilla och Erik inte pratat ut om situationen.

– Jag har faktiskt inte pratat med honom. Han är jättearg på mig, och ja det får väl han vara då. Jag kan ju tycka att det är lite fånigt att han inte ens pratar med mig utan bara lyssnar på de andra, säger Pernilla till Hänt.

Eriks ord om relationen till Pernilla idag – vill inte prata

Även Erik bekräftar för Hänt att han och Pernilla inte har någon kontakt idag.

– Nej vet du vad, vi har faktiskt inte talat ut om det.

Erik berättar att det inte riktigt blev något tillfälle att tala ut om saken och det känner han inte behövs.

Annons

– Sedan så har vi en Facebook-grupp där hon säger att hon står för allting hon har gjort och då känner jag mig liksom okej med att inte ha henne i mitt liv. Jag hade hört vad hon sa precis efter jag blev utröstad, jag tyckte att det var väldigt onödigt, säger han till Hänt.

Har hon sagt förlåt?

– Nej. Precis när hon kom ut så frågade hon om vi skulle snacka men då sa jag att jag inte hade någon lust. Jag känner inte att jag vill ha en sådan person med den energin i mitt liv.

– Så nej vi har inte snackat och jag känner inte riktigt att vi ens behöver det.

FOTO: TV4

Annons