LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Per Morberg har gjort om lyxhuset – bilderna visar dyra renoveringen

30 apr, 2024 
Per Morberg har gjort en omfattande renovering hemma på gården. Nu visar tv-kocken upp lyxiga huset och alla nya detaljer.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Per Morberg om att arbeta tillsammans med familjenBrand logo
Per Morberg om att arbeta tillsammans med familjen

Skådisen och kändiskocken Per Morberg, 63, har kilat stadigt med sin fru Inese i över 40 år och paret har fem gemensamma barn. Per har valt ett liv i rampljuset men Inese ser man desto mindre utav.

Med tanke på att Per Morberg har en stor familj behöver de ha ett stort boende. Även hans stora framgångar gör att familjen kan bo lite lyxigare.

Per Morberg renoverar i nya serien

I flera år ägde Per ett stort hus i Karibien, men detta valde han att sälja 2021. Såklart är det inte den enda fastighet som familjen Morberg har i sin ägo. Makarna äger också en stuga i Kvarnsjön, Nyköping. De köpte huset 2009 och 2013 valde de att hyra ut det. Huruvida det är Per och Inese som bor där just nu är oklart.

Annons

Men nu är Per tillbaka med en ny serie – och den på Youtube. I serien som han kallar för Morberg visar han upp hemmet och ger en tydligare inblick i hur han bor.

Under seriens gång har följarna fått se kändiskocken göra omfattande renoveringar på sin egna gård. I det senaste avsnittet visar Per nu upp resultatet.

Nu visar Per Morberg upp renoveringarna: ”Ett bra skal”

I videon berättar Per:

– Jag ska förklara för er nu som inte har förstått, den här processen har vi filmat nu i sex månader ungefär. Och nu har vi kommit så här långt. Då tänker ni att nu är det klart, men det är det ju inte! Det ska upp konst, nakenbaletter och olika saker. Men det är ett bra skal. Jag kan visa vad vi har gjort.

Annons
Youtube

Klippen därefter visar upp köket och matsalen.

– Det här köket är iallafall halv klart, förklarar kändiskocken.

Youtube
Annons
Youtube

FOTO: Youtube / TV4Play

Annons