TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Per Morbergs kärleksstrid – svaret efter skilsmässoryktet

19 feb, 2024 
Hedvig Tärnholm
Per Morberg
Per Morberg, kändiskock och skådis, svarar på spekulationer om äktenskapets status med hustrun Inez efter år av motgångar och kärleksstrider.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Marie Göranzon om skilsmässan: ”Gjorde honom illa”Brand logo
Marie Göranzon om skilsmässan: ”Gjorde honom illa”

Skådisen och kändiskocken Per Morberg har kilat stadigt med sin fru Inese i över 40 år och paret har fem gemensamma barn. Per har valt ett liv i rampljuset men Inese ser man desto mindre utav, kanske är det därför frågan om skilsmässa dykt upp ibland Pers följare?

Per Morberg: ”Mycket krig och elände har det varit genom åren”

Per Morberg har synt mindre och mindre i tv-rutan under de senaste åren men på sin youtube kanal är han fortsatt aktiv. Det var under en av sina senaste videos kändiskocken fick frågan om han och Inez har skilt sig.

”Haha...ICKE...men alla gillar inte att vara med på bild vettu”, svarar Per.

Per och Inese relation har inte bara inneburit guld och gröna skogar. Likt de flesta par som lever i långa relationer har också deras relation haft sina med och motgångar.

I en tidigare intervju i podcasten Brottarbröder med Martin Lidberg och Jimmy Lidberg, öppnade Per upp sig om relationens dalar.

Annons

– Mycket krig och elände har det varit genom åren. Jag tror att det är den där klassiska, vi kan inte leva med varandra och vi kan inte leva utan varandra. Det där har så mycket bottnar så att jag vet inte, då skulle vi behöva en månad att sitta och dystra i det, berättade Per.

Per Morberg och Inez väljer varandra

Trots att relationen inte alltid gått som på räls fortsätter paret att välja varandra. Ju fler saker man går igenom som par desto starkare blir relationen, något även Per kan vittna om. I en tidigare intervju med P1 har han uttryckt sin kärlek till Inese.

– Det är en helt unik människa och otroligt vacker i ceriserött och purpur. Ju äldre hon blir, desto vackrare blir hon. Det är en livskamrat, sa han i P1-dokumentären: Scener ur ett äktenskap.

Per Morberg syns mindre i tv-rutan men är aktiv på sin youtube-kanal. Förra året startade han sitt nya projekt som beskrivs som jakt, safari och gourmetresor till Sydafrika.

FOTO: TT

Annons